Aysenurtsr Gul_hamad oh ne guzel. Ben de pazartesi gidicem tekrar bi baktirayim. Dogum yaklastikca endiseleniyorum ben de
Gul_hamad FulYasin01 sende canim) hatta bunu yazarken bile tuvaletdeyim 🙄 simdi odama gecicem 2 dk sonra yine (((
FulYasin01 Gul_hamad Onu bende hamileliğimin başında çok yaşadım canım , çok şükür geçti öyle bir sıkıntım kalmadı. Darısı sana 🤗🤗
Gul_hamad Benim son adet tarihimle,ultrasondaki hafta ayni degil. Ilk dokto aralik 3 dedi,sonra doktorumu degistirdim begenmedigim icin onun soyledigi ile hesaplarsam kasim 15 oluyor. Bilmiyorum ((
Gul_hamad NurEymen ben geceleri uyuyamiyorum. Dun gece saat 3 bucukta uyumusum,sonra 4:50de namaza kalktim. Sonra kocam ise gidene kadar uyuyamadim. Saat 9 gibi saat 14te uyandim. Sonra kaynanam cok uyuyorsun diyor)) gel bir de bana sor. Cildiracaguuuum 😆
NurEymen Gul_hamad Ayy bide çok uyuyorsun diyene kafayı gömmek istiyorumm bütün gece hela yolunu aşındırıyoruz biz😂😂
Deletedmom18 Gul_hamad gebelik bitene kadar alış istersen canım ben sürekli oradayım enfeksiyonum da Yok şimdi yine gidiyorum bir çözümü Yok 😊😊😊😊