Hifaefraimm Sancarefeem işallah ahanda ğost açacam geceye dua bırakın diye en azından bir hayra vesike oluruz
Kusciviltisi Sancarefeem beğenmene çok sevindim 😍 daha hoş isimlerde var ama olsun babasının gönlü kalmasın
Bilemedim Sancarefeem sakin bir bebek degil yani hareketli ama cok zeki hemen herseyi kapiyor krese gidiyor ordada zaten hep öğretmenleri cok akilli oldugunu soyluyorlar ☺️☺️
Sancarefeem Bilemedim yaramaz olmayan bıdık yoktur 🙈 her anında iyi olsun inşallah maşallah kuzu ya 🥰
Hifaefraimm Sancarefeem post açtım geceye dua bırakalımmı diye🙈🙈 kim bilir kimin duasının kanul olacağı bilinmez hem ane olamayanlara biraz dua etmiş oluruz fenamı
Aylin2011 Sancarefeem küçüklüğümden beri hep 4 çocuk ve 2 kız 2 oğlum olsun derdim akrabalarım da dileğin kabul olmuş diyorlar
Aylin2011 Sancarefeem Allah yolunda hayırlı ve merhametli iyi insanlar yetiştirmemizi nasip etsin inşallah
Nghn_ Sancarefeem İKi isimde aynı anda kullanılabilir gibi geldi ban. Kulaga hos geliyor 🤗 İnsallah esinizde begenir. Ne demek rica ederim 🌺