Sancarefeem Escembir ah onlar ne güzel isimler ne güzel uymuşlar birbirlerine sağlıkla gelsin inşallah 😍
Sancarefeem Hifaefraimm izin vermemek lazım gerçekten bende içime sinen bişey bulsam eşimle direk bu dicez ama o Alper istiyor sanırım kırmicam onu o beni kızımda hiç kırmadı sağolsun ☺️
Hifaefraimm Sancarefeem bak işte buna bişi diyemem eşim isimleri cok beğendi sülalede yok diye😂😂😂isimlerin anlamıda güzel ve gerçekten hepsinin bir hikayesi var o yüzden eşimde benden yana
Hifaefraimm Sancarefeem inşallah sağlıkla gelsinde bebişler hayırla kucağımıza alalım ben sen posttaki bayanlar ve hamile kalamayn arkadaşlarımıza da böyle telaşlar nasib olaun inşallah geceye dua olsun
Kusciviltisi Sancarefeem Umay ismini biz sevgili olduğumuzdan beri çok istiyordu hayali vardı başka teklifte bile bulunmadım🤷♀️😂
Semy Sancarefeem aa çok severim tüh keşke koymasaydı. Öz türkçe isimlerden yana kullanırım şansımı ben galiba ya bayılıyorum 🤍
Sancarefeem Semy keşke çok üzüldüm valla ama işte erkek ismi de zor bende o tarz isimler beğeniyorum ama yok bulamıyorum
Bilemedim Alper oglumun ismi cok yakisiklidir kendisi de 3 yasinda 😇 bizde severek koyduk esimler ortak gayet modern ve anlasilir bir isim 😇
Sancarefeem Bilemedim evet ilk bana eşim dedi Alper diye çok hoşuma gitti ☺️ Çok mutlu oldum gerçekten oğlunuz nasıl karakteri etmiyormuş isim 🥰
Hifaefraimm Sancarefeem işallah ahanda ğost açacam geceye dua bırakın diye en azından bir hayra vesike oluruz
Hifaefraimm Sancarefeem post açtım geceye dua bırakalımmı diye🙈🙈 kim bilir kimin duasının kanul olacağı bilinmez hem ane olamayanlara biraz dua etmiş oluruz fenamı
Kusciviltisi Sancarefeem beğenmene çok sevindim 😍 daha hoş isimlerde var ama olsun babasının gönlü kalmasın
Aylin2011 Sancarefeem iki kızımın isimlerini ben istediğimi koydum 29+6haftalık ikiz erkek bebeklerime hamileyim bunda ben karışmadı zaten sevdiğim isimler eşim birini Mustafa istedi kızlarda diğerini Ömer istiyor sağlıkla doğmalarını bekliyoruz🤲
Bilemedim Sancarefeem sakin bir bebek degil yani hareketli ama cok zeki hemen herseyi kapiyor krese gidiyor ordada zaten hep öğretmenleri cok akilli oldugunu soyluyorlar ☺️☺️
Aylin2011 Sancarefeem küçüklüğümden beri hep 4 çocuk ve 2 kız 2 oğlum olsun derdim akrabalarım da dileğin kabul olmuş diyorlar