teletabi senakoc son çare konuşmayı dene🤣 ciddi söylüyorum artık gelmesi gerektiğini,onu yanınızda istediğinizi uzun uzun anlatın. İşe yaradığını söylüyolar 🙈
ezos senakoc 39+5 ben de sabahtan beri ağlıyorum gelmiyor gelmiyooorr🥺suni almak istemiyorum ama kendi de gelecek gibi durmuyor yemedigim içmediğim şey kalmadı yok yok yok üstelik ikinci bu sözde kolay olurdu moraller sıfır 😪
senakoc ezos yaa al bendende o kadar suni samcı hiç istemiyorum ama sancımda gelmiyor nolucak halimiz😭😫😫😫
ezgikptngl ezos bu ikinciler hep mi böyle ben anlamadım ya benim ilk oğlum 37 de başlamıştı gelmek istemeye ve 38 de normal doğumla gelmişti, bu oğlum 39 oldu hala dönmedi bile sırf dönmediği için sezeryan olmak da istemiyorum napıcaz biz 🤦🏻♀️
Dilan4731 senakoc gelir cnm ama kolay doğum yapman için herseyi yapmışsın sıcak suya otur duş al boş bol diyecek başka bişi yok gelmek istemiyor heralde seninki benimde ilk kızım öyleydi 42haftada yatış verdiler mecbur sıfır açılma sancı hiçbşrsey 😄bakalım bunda nasıl olacak
H_myra1 senakoc yaa benim de hiç sancım yoktu ama 2 cm açılma rahimde yumuşama vardı suni ilr dogum oldu
Aslibh senakoc merak etme. Kuzenim tam ay gun tamamladi yine gelmedi suni sanci verdiler vardir doktorlarin bi bildikleri zamani gelince czumu vardir suanda sen de bebeginde sagliklisin
Kelebekkannesi senakoc hamileliğiniz nasıl gectı aktıf mıydınız yani hareketli mi ? Ve bu hurma squat merdıven in çık yürüyüş yap bunlara uydunuz mu