-hilal Sude-96 amaaan kilolar verilir nasıl olsa çocuk peşinde koşmaktan ne gördüysen ye ben öyle yapıyorum 😂😂😂
Sude-96 Gulceefe-00 Ben de de doyma hissi kayboldu hamilelikten sonra 29 haftalığım 6, 6,5 kilo aldım bende sen kaç haftalıksın
Gulceefe-00 Sude-96 oo maşallah sen yine az almışsın benim 30. Hafta bitecek düşün artık daha var on hafta bakalım kaçla bitecek😅
alparslanannesii1661 Sude-96 sekerden şüphelendiler ilk seker yüklemesinde açlık tokluk ta sekerim de çıkmadı bende anlamadim suyum neden çıktı bende anlamadim biraz kilom var ondan mi dedim ama yinede diyet verildi seker abur cubur aklina gelen btun kalorili seyleri kestim 🤷♀️
Sude-96 alparslanannesii1661 olsun daha iyi kilo aldıran şeyler yasak artık insan bebeği düşünüp yemek 😜
Sude-96 Gulceefe-00 haftamızı yakınmış ben de şaşkınım çok yedim ama çok çok almadım 😂 İnsan tahmin ediyor ya ben haftada 500 gr almaya başladım Mesela 😂
Gulnur26 Sude-96 sabah erken uyanıyorum o yüzden 3 ana ögün 2 ara öğün yapıyorum. Gece bazen aclik hissediyorum yogurtla bastırıyorum.
H_myra1 Gzmduru ben sizi 2 kilo kadar geçmişim 😂 bende bu hamileligimde anlamadım şekilde hızlı kilo alıyorum normalde 12 alır doguma giderdim daha şimdiden 13 kilo almışım 30+2 haftalıgım bende🤦🏻♀️
balpetegim_35 Sude-96 artık yemek yemekte bile zorlanıyorum midem ekşiyor ağrıyot sürekli. 34 haftalığım .
alparslanannesii1661 Sude-96 evet en güzeli bu oldu kilo alan hic bisey yemiyorum ve kilo almiyorum bu yüzden😂😂
Gulceefe-00 Sude-96 benim bir ay öncesine kadar düşük tehlikemden dolayı yürüyüş iznim falan yoktu evde sürekli yatıyordum hamileliğin başından beri öyle de olunca tabi ye iç yat geldi kilolar😂kizim sağlıkla gelsin de başlarda uzuluyordum ama artık takmıyorum veririz inşallah 😂
Deniz1121 Doymuyorum ama bi gün hamile kalırsam kilo alma hakkımı ona saklayacğım diyordum 56 ile başladığım bu yolculukta şuan 69 kiloyum daha 30+3 üm:/ çalıştığım için erken kalkıyorum illa yiyorum 3 öğünden fazla meyve tatlı çikolataaaa
Allahneverdiysee Sude-96 iki ana öğün aralarda meyve ve tatlı yiyorum. Yine de kilo alıyorum 🤦♀️🤦♀️
Pelin-1 Sude-96 2 ana oğun aralarinda da muz sut cig ceviz findik yesil elma vs geceye dogru da acikirsam da kraker yogurt vs yiyorum
Seymaec Sude-96 Bende 35. Haftama kadar iştah diye birşey yoktu doğru düzgün ama şuan sürekli acıkıyorum. Yedim doydum yarım saat sonra tekrar acıkıyorum🥲🥺
Sedef88 Sude-96 sabah 7 de uyanıyorum deli gibi acıkmış oluyorum kahvaltı yapıyorum biraz. öğlene doğru saat 1 gibi tekrar acıkıyorum arada atıştırmalar akşam yemeğini de öğle yiyorym ki sanki hiç bişey yememişim gün içinde deli gibi acıkıyorum şuan bile aç gibiyim 🙈😄😄😄ne yesem diye düşünüyorum