Neslikra06 birtospikannesi şu an çekiyorum o bulantıyı yatakta serilmiş yatıyorum resmen kalksam midemdekiler fırtlayacak dışarı gerçi midemde de birşey yok denilecek derece nerdeyse,bedenimdeki huzursuzlukta üstüne ekleniyor uyumak istiyorum bulantı uyutmuyor 9+3 🤢
Nilufar_1996 birtospikannesi evet sabah akşam uyutuyor sonra onada bünye alışıyor ben artık alıştım bırakmaya korkuyorum bende çok kötü bulantı yaşadım 2 hafta yataktan çıkamadım yemek yemedim muz kraker yedim su bile içmiyordum.
birtospikannesi slnacar prilamı kullan fayda etmezse tansiyon takibi yaparız falan dedi bugün doktor. Söylediğin ilaçta aklımda bulunsun teşekkürler 🙏🏻
slnacar birtospikannesi ikiz gebeyim ne tansiyonlar gördü bu bünye 😅 takip etmesi güzel bişey ama hiç olmadı şans verirsin inşallah geçer canım 🙏
biranne3434 birtospikannesi Hangi ilacı kullanıyorsunuz ben zofer kullandım hiç nulantı olmuyordu ama içmediğimde mutfağın önünden geçemiyodum kaç kere wcye yetişemedim istifra ettim
birtospikannesi biranne3434 dramamine kullandım bitince metpamid aldım fayda etmeyince prilam dr aldım bugün
DryTrk Valla ben 34. Haftaya giriyorum hala aynıyım üstüne bir de ekşime eklendi. 4 ay aç gezdim su bile içemedim hiç korkmayın bebek Allah’ın izniyle çok sağlıklıdır da size Allah yardım etsin bulantı gerçekten çok zor oluyor☺️
birtospikannesi DryTrk ayy dogurana kadar çekenler var deniyo Allah onlarada sabır versin çok zor aynen maalesef 😥
Nilufar_1996 birtospikannesi geceden iki tane bana öyle yetti etkisi gece yatmadan az önce biraz bulantı giriyordu etkisi bittiği için gene geceden içiyordum gündüz öyle devam. Bu ilaçta pahalı yaa bi kutu iki haftaya ancak yetiyor. He şimdi 3 4 gündür ikiden tek indirdim gene iyiyim yavaş yavaş bırakırım inşallah. Hemen bırakmaya korkuyorum eski bulantı dönerse diye.
birtospikannesi Nilufar_1996 serum takmadılar bana saglık ocagında.ısrar ettim doktorda prilam yazalım zaten seruma metpamid katıyoruz dedi
Nilufar_1996 birtospikannesi acillik olduğum gece takmıştı ertesi gün bir gün çok iyiydim bulantım yoktu. Sonra ertesi günü gene aynı oldu. Prilam düzenli kullandim o geceden sonra 4 5 gün sonra baya rahatlamıştim. Sizin haftanizda büyükmüş benim bütün bunlar 5 haftada başlamıştı
birtospikannesi Eceguldemir55 hamilelere her mide bulantısınıda önermiyolar bide o var. Anneniz ne kullanmıstı
Eceguldemir55 birtospikannesi annem de hamileykenn içti zaten 3.5 yaşında kardeşim var 😁 benim annem bulantidan başını kaldiramiyordu odasından dışarıya adım bile atamiyordu ne yazık ki fakat ilacın ismini şuan hatırlamıyorum ben gidip almıştım bı de 😕
Neslikra06 birtospikannesi yok doktora gitmedim ikili teste gel dedi o zamana da nerdeyse iki hafta var daha