Dmlbrhn Hkf dogrudur canimm , internette bazi kaynaklarda yuvarlağa erkek diyordu. Ben de ablamdan dogrulamistim, yani yuvarlak dönmüştü yuzuk ve erkek bir bebisi oldu 🙈 ama evet ben de gordum, bazi yerlerde de yuvarlak donerse kiz diyor 😄
Dmlbrhn Zeynov tabi tabi canimm, dogrudur, ben de daha cinsiyetini ogrenemedim, hurafelere takmis durumdayım, surekli bir seyler okuyorum🙈😄😄 benimki enn son yuvarlak dönmüştü, biz erkege yorumladik bakalim ne cikacak cinsiyeti 🙈
blueberyy00 Gzmlerce 😂😂😂 yaaa dur yorumlari okuyayım deneyeyim bı ne çıkacak iki hafta sonra da cinsiyet ogrenecez inşallah 😂
secoz Gzmlerce yüzük testi yaptım kız çıktı kızıım oluyo ☺️ aşerme konusunda ilk neye aşerirsem cinsiyeti o olur dediler pankek gördüm rüyamda o tutmadı ama sonradan geceler ekşi ekşi şeyler istedi canım hep
Beliz100 Gzmlerce bana makas bıçak testi yaptılar doğru çıktı ama diğer yüzüktür karın şekli vs hepsi yanlış çıktı
Busra344402 Beliz100 çin takvimi doğru çıkıyor bnce oğlumda yapmıştım simdi de yaptım kız cıktı ve kızımı bekliyorum 😍