Edali87 Gzmlerce cok merakliyimdir kendimde bi cok belirti aradim ama ben tek bi belirtiniz dogru çıktığını gördüm. Eğer sol göğsün ve ucu daha erken büyürse fark solda olursa kız. Ama ergenlikte de ilk bi gogus büyük olur oyuzden bu bile olmayabilir ama benim tek tutan buydu
Gzmlerce Dmlbrhn bildigim kadariyla minderlerin altina bicak ve makas koyuluyor sen bilmeden hangisine oturursan cinsiyet ona gore belirleniyor sans %50 😂
Dmlbrhn Gzmlerce annem bana yapmisti, makasa oturdum ben 🙈 cinsiyet belli degil henuz ama.cok sacma ya inanmiyorum, annem gitmis her zaman en sevdigim koltuğa makas koymus, ama ben o koltugu cok seviyorum ve salonda da hep oraya.otururum 🙈 bu yuzden bence cok sacma
Edali87 Gzmlerce alyans ip sallama tuz karnın yapısı fln hepsi masal🤣burda tahmin yapanlarinkide.. bana halaaa daha erkek diolar ama kız bebeğim. Doktor dışında kimse kiz dememişti
Yarennnnnnn Gzmlerce hamile olana farkettirmeden başına tuz serpiyosun eğer çenesine ellerde kalırsa kız burnuna ellerse kaşırsa erkek diyolar 😂
Zeynov Dmlbrhn Yuvarlak dönüyorsa kız dikey ileri geri gidiyorsa erkek. Ben cinsiyet belli olmadan öylesine yapmıştım inandığımdan değil :) dikey sallandı erkekti ve öyle de çıktı. :)
Dmlbrhn Zeynov bazi kaynaklarda da yuvarlaga erkek diyorlar 😃🤷♀️ benim ablam da yapmisti, yuvarlak döndü ve erkek oldu yegenim 🙈🤷♀️😍
Zeynov Dmlbrhn Demek ki değişiyormuş. :) YouTube da Amerika’lı bir kaç çift yapmıştı dikey olarak sallandı erkek dediler ve ultrasonda da erkek çıkmış oradan aklımda kalmıştı. :)
Dmlbrhn Zeynov tabi tabi canimm, dogrudur, ben de daha cinsiyetini ogrenemedim, hurafelere takmis durumdayım, surekli bir seyler okuyorum🙈😄😄 benimki enn son yuvarlak dönmüştü, biz erkege yorumladik bakalim ne cikacak cinsiyeti 🙈
blueberyy00 Gzmlerce 😂😂😂 yaaa dur yorumlari okuyayım deneyeyim bı ne çıkacak iki hafta sonra da cinsiyet ogrenecez inşallah 😂