Dilosseee kbr-hll-ehe canım benim yaptığım da 5 çıkmıştı 2 gün sorma tekrar yaptı 1 ay boyunca yükselene kadar şuan 31 haftalık hamileyim inşallah sesinde yükselir 2 gün sonra 2 katına. Çıkmasj lazım
Dilosseee AngeL- valla canım ben istemeyerek oldu birde adet düzensizliğim de vardı sen ilişkiden kaç gün sonra yaptın testi ama sende var gibi içime doğdu inşallah değerler yükselişe geçer
kbr-hll-ehe Dilosseee inşallah folikistik over varmış bende doktor çatlatma iğnesi verdi bir yıldır başka doktora gidiyoduk bilmedi bir senede kaç sefer kan testi verdim sonuö hep 0.2 ydi bugün 4.38 çıktı sanırım daha çok küçük yani inşallah öyledir 🥰
AngeL- Dilosseee ay kuzum ben şuan çalışma aşamasındayım inşallah güzel kalbine doğmuştur☺️ 2 tane düşük yaptım ben birinde adet günümden 2 gün geçti öyle öğrendim 2. Sini de adetime 1 hafta kala öğrenmiştim 😢
Dilosseee Zma bebek kese gözükmüyprdu 700 e kadar çıkınca ancak kese göründü baktı doktor ultrason da 1500 den büyük olunca da bebek gözüktü anlayacağın 1 ay boyunca gittim tahlil verdim 2 gün de 1 hafta da 1 öyle sonra baktım 3 buçuk haftalık son sonuca göre
Omay0707 Kuzum değerin yükseklicek mutlaka yarın yada diger gün kan ver hamilesin bencer cok ye henüxx5