ikramuratyanik Leydushe demeee 1 ay once ankaradaydim ben cankayada yasiyordum 😒 bakma bende denizi göremiyorum denizden cooook uzakta carsambada yasiyorum ve her istedigimde koşamıyorum denize 🙄
Leydushe ikramuratyanik ya ama varya hep aç kalkıyorum sofradan. Ne kola içebiliyorum ne biley hep diyet hali. Halalarımın hepsi yarım dünya gençli fotoları aynı ben. Korkuyorum herkes onlar da senin gibiydi de stresten yemeye vurdular önünü almadılar diyo korkuyorum ondan hep diyet halindeyim bugüne kadar en son ikinci tabağı ne zaman yedim hatırlamıyorum 😕
ikramuratyanik Leydushe ben en son 2.5 ay once tarti 88 i gorunce dedim dur kizim bu boyle olmuyo abur cuburlari rafa kaldirdim sekeri biraktim senin gibi bir tabak yiyordum bu ara istahsizlik basladi onu bile yiyemiyorum 🙄 kahveye bagimliydim gunde 1 kupaya dustu 😒 azar azar gidiyolar iste kilolar boy bide 1.67 🤦♀️😄
osg Leydushe kızlar kiloya takılmayın önemli olan yağ oranı ben 66 kg ama karın kası falan var kilonuz da bişey yok sizin önemli olan yağınızı düşürün 😘
Leydushe osg yağ oranını ancak doktora gidersek öğrenebiliriz. Evdeki tartılar söylemiyor ki. Maşallah ya karın kası olanlara hep özenmişidir. Benimki şuan tam bir mayalı hamur tadında 😂😂😂😂
Benay Leydushe ben evlenir evlenmez kaynanam torun dedi bende ben şimdi düşünmüyorum dedim diue oraylığı ayağa kaldırmıştı 😂 bende dedim ki yemek bilmem aş bilmem doğuracak bakacak benim sen sev diye doğurmam dedim ama ratık etraf bunların çocuğu olmaz demeye başladı stres altındaydım Kime selam versem çocuk yok mu diyorlardı takmamaya çalışsam da takıyordum köpek aldım el tırun verir sen köpek mi veriyorsun kaynananın kucağına derlerdi doktora gittim 4 ay oldu bebeğim olmuyor dedim doktor güldü 2 sene yaptığınız halde olmuyorsa buraya gelin öylr hemen hamile kalınmaz dedi kafandan at bebek düşüncesini dedi neyse 1 sene olmadı ben de artık insanların konuşmasına alıştım arrık bebek düşüncesi aklıma gelmiyordu bebek düşüncesini kafadan atıp vücudum stresten kurtulunca hamile kalmıştım benim niye çocuğum olmuyor diye kendinize dert ettiğiniz sürece bebek olmuyor en güzeli akışa bırakmak
Leydushe Benay benim de tüylü bir kızım var iki buçuk yaşında adı da Lady. Köpeğim değil evladım canım kanım minik kelebeğim o benim 🦋 Bir keresinde akrabalarımın keşke şu köpek ölse de artık bebeği olsa dedikleri kulağıma geldi arayıp sormuyorum kimseyi artık. İnsanlara dert oluyor çarıklarına tükürdüklerim 😂
ikramuratyanik Leydushe ay sorma 😄 yastik niyetine kullaniliyor suan benim karnim var gerisini sen düşün 😄
osg ikramuratyanik yaaa yakın olsak nasıl eritirdim siziii 🤦♀️ ne güzel olurdu salonumda ağırlardım 😞
Leydushe ikramuratyanik 😂😂 canım yaa, neyse bebek olsa bari göbek değil bebek derdim de ordan yırtardım. Gerçi etrafımda gördüğüm kadarıyla herkes 20. Haftaya kadar bebek değil GAZdır diye diye insanların içini şişiyor 😂😂 abır cubur kadar kilo yapan birşey görmedim ben. Evde kek cips yapsan hiç aldırmıyor resmen. Neler katıyorlarsa içine
ikramuratyanik Leydushe Ayyy kopek demeyin bana oda bi aci icimde kocaaaa samsunda evlat edincek hayvan bulamiyorum hep satisi yapiliyor burda 😡 Barinak desen yavru yok ben sifirdan egitebilmek icin yavru ariyorum 😑 o yondende sansim yokk
Leydushe ikramuratyanik istediğin gibisini bulamıyorsun ki sahiplenmede. Benimki toy poodle. Damat arıyorum bulamıyorum ben de. Torun istiyorum artık 😂😂 kaynanalara döndüm.
ikramuratyanik Leydushe ben evde onuda yapmiyorum ki 😄 baba ogul havuclu kek hastalari cok riv riv ederlerse yapiyorum onuda yemiyorum ama yok sanirim su icse yarayan kesimdeyim ben 😄
Mavibulut ikramuratyanik İbrahim saragcolunun önerdiği bi kür netten kolaylıkla tarifini bulabilirsiniz
ikramuratyanik Leydushe bende golden ve beagle hastasiyim ah bi bulsam keske ama yokk benimkinde bide safkan takintisi var 😒 hayir kirma olsa noluur olmasa nolur oda bi can sonucta
Leydushe ikramuratyanik kilo vücuda çok işlememişse hemen alınınca verilince kolay oluyor da yıllanmış kiloyu vermek en zoru