Mevoon ballimlerr2123 2 ay önce bende orda oturuyordum tokideydim şimdi karakeçili caddesin deyim mezarlığın Orda 😊
Poyrazinannesielif hepoyleolurzaten Ozaman ara noktadasin 🤭 Bebiş doğdu mu senin , benim 2nci ilk oğlum 4.5 yaşında buda prenses son haftalarımm 😋😋😋
hepoyleolurzaten Poyrazinannesielif Ayyy çok sevindim, sağlıkla gelsin minik prenses 🥰 Ben 30 Ağustos’ta doğum yapıp oğlumu kucağıma aldım çok şükür 🤲🏻🤗
Poyrazinannesielif hepoyleolurzaten Oo paşa büyümüş bile 🤩🤩 Bende nasipse bu ay içinde yapacağım , bakalım 12sinde randevum var nedicek doktor 😊😊😊 Gün vericek inşallah sağlıkla doğum yapar tüm annelerimiz canım
hepoyleolurzaten Poyrazinannesielif Büyüdü 🤭 Sağlıkla al kucağına canım benim 🤲🏻😍 Amin, tüm anneler sağlıkla kavuşsun yavrularına 🤲🏻🥰
Neslikra06 gzm6 aa bende piyade de oturuyordum yulaf fırının orda annemler orda oturuyor şimdi ben yenikente taşındım ama geri gelcem sanırım oralara 😄
Reffikaa Poyrazinannesielif Atapark canım 🙂 ama KIZILAY da çalışıyorum bakalım be zamana kadar devam edebilirim bilmiyorum çalışmaya