hepoyleolurzaten Poyrazinannesielif Amin teyzesii 🤲🏻 Senin minik paşanın ismi Poyraz sanırım, prensesin ismi nedir 🥰
balkupummm Hayal0102 Tunahan mahallesindeyim. Siz neresinizdesiniz? Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌹
Mevoon ballimlerr2123 2 ay önce bende orda oturuyordum tokideydim şimdi karakeçili caddesin deyim mezarlığın Orda 😊
Hayal0102 balkupummm amin inşallah cümlemize ben de yavuz selim mahallesindeyim camiye yakın oturuyorum Tunahan mahallesini biliyorum ama 7 ay önce evlenip geldim pek bı yer bilmiyorum Ankara’da 😊
Poyrazinannesielif hepoyleolurzaten poyraz efe aynen canım , kız da nasipse Zeynep erva koyacağız 🤭🤭🤭❤️
Canan26 Bende Ankara’ya gelin gelen yalnızlardan sayılırım 7 yıl oldu ama yine de insan farklı birilerini de istiyor 😎
busranr06 Canan26 benimde 2 sene oldu burda arkadaslıkk kurmak cok zor nedense anlayamadım herkes aynı dertten yanıyor ama🤣
Neslikra06 gzm6 aa bende piyade de oturuyordum yulaf fırının orda annemler orda oturuyor şimdi ben yenikente taşındım ama geri gelcem sanırım oralara 😄
gzm6 Neslikra06 yakın sayılır 5 dk yürüme mesafesi 😌 neden taşınacaksın geri ? Kaç haftalıksın bu arada😊
Aysenurctn32 Poyrazinannesielif Ankara’yı sevmez oldum doktorumun tayini Ankara’ya çıktı, Ispartalıyım..😏 doktorsuz kaldım (36+5)