İnanılmaz bir bel ağrısı çekiyorum. Belimin solundan popoma kadar içerde sopa var sanki kıpırdadıkça batıyor. Te bacağıma vuruyor ağrısı. Midem de bulanıyor. Doktora gitsem mr röntgen yok ilaç kullanamıcam diye gitmedim. Aynı durumu yaşayan var mı? Neden oldu napcam bilmiyorum. Bir kaç gündür böyleyim. Nolur yaşayan varsa iyi kötü her şeyiyle paylaşın.
Bel ağrısı
@NaimeYilmaz nolur sabitleyin
Annevecanliblog Net bilgim yok ama siyatik ağrı olabilir tahminimce bence kadın doğum doktorunuza danışın belki bir şey yapılabilir, geçmiş olsun
Merhaba benimde bel agrim oluyor oturup kalkarken zorlaniyorumama bacagima vurmuyor siz hamilemisiniz kac haftalik oldunuz
Yani benngebelikten oldugunu dusunuyorum daha once doktora sordugumda olabilecegini soylemisti aslinda doktorunuzla gorusseniz iciniz rahatlar
Kaç haftalık hamilesiniz. Benimde belim ağrıyordu arka taraflar ağlayacak derecede oturup kalkamıyordum. Doktora gittim ultrason çekildim böbrek genişlemem varmış
Belacivciv yarın da böyle oluraam gideceğim geçee diye bekledim güya
Annevecanliblog valla sırt bel agrısıyla basladı bendede korona olmusum 🤷♀️ bacaklarım kollarım heeyerıme yayıldı
Babyandmom22 evet evet 8 haftalık hamileyim. İkinci hamileliğim ilkinde hiç böyle olmamıştım. Geçer diye bekledim ama yok geçmiyo.
42yasmin Öyle yayvan bir ağrı değil sadece saplanma tutulma gibi
Annevecanliblog dktr gorurnunuz bence
Annevecanliblog kaç haftalıksınız
Semy 8+3 üm şu an
Annevecanliblog ben de ilk 3 ay çokca bel ağrısı çekmiştim. Doktorum normal olduğunu söyledi. Ilık duş alırdım bolca bel bölgeme su dökerdim iyi gelirdi
Semy sonrasında geçti mi? Bahsettiğim gibi bir ağrı mı peki?
Annevecanliblog evet evet resmen takılıyordu belime böyle. Dönsem dönemem kalksam kalkamam yatsam yatamazdım. Duş bana cok iyi geliyordu sonrasında üstüme battaniye alıp yatardım sabaha iyi uyanıyordum
Semy ayyyy evet öyleyim bir nebze imi rahatlattınız şu an teşekkür ederim. Ben de sıcak su torbası yapıyorum o iyi geliyo şu an. Çok korkuyorum sonuna kadar böyke sürer diye inşallah benim de en fazla 3 ay sürer
Annevecanliblog ben 36.haftamda öğrendim böbrek genişlemesi olduğunu sizin daha çok yeni bi doktora görünün aynı şey olmayabilir.
Annevecanliblog 12. haftadan sonra hafifliyor sıkmayın canınızı her hamilelik farklıdır 🌸 daha iyi olursunuz inşallah