Ftmtrk rabiaozsoyy ben de ahsen koyucam adaş olacaklar anlaşılan 😂 ama eşim dün Ahsen Berra olsa nasıl olur dedi ben de beğendim ama bakalım 😂
Gulsen4224 Askiletotomsu berbat ise senin için daha güzel de ifade edebilirsina bu nasıl ifade şekli ya
Cicilibicili Askiletotomsu üslubumuz kimliğimizdir👍🏻 Annemiz görüşleri merak etmiş sormuş ‘berbat’ yazmak sizce olmuş mu? Tavrın devamı halinde hesabınıza askı vereceğiz bilginiz olsun
Askiletotomsu rabiaozsoyy berbat çünkü . Ahsen nedir ya O zaman ahben AHO ahbu ahşu ahonlar ahbiz ahsiz böyle de olsun
rabiaozsoyy Askiletotomsu degisik bir bakis acisi bir o kadar da manasiz… yorum yapmaya bile gerek yok aslinda mutlu gunler dilerim size 🥰
Ftmtrk Askiletotomsu berbat dediğiniz o isim kuran da 50den fazla yerde geçiyor anlamını bilmediğiniz şey hakkın da yorum yapmayın maaz Allah çarpılmak var işin ucunda 😁
Gulsen4224 dakpinar- yani saçma diyelim bizde ama empati kurmak şart kırılır mı üzülür mü hiç yok vallaha 🙄😊
Ctorun rabiaozsoyy ablamin kızının ismi Ahsen Ayris.ahsen de yaratılmışların en güzeli anlamına geliyormuş.bence çok güzel.