Aysegull33 Kızlarr aradim aradim ama hic guzel ve rahat hamile pantolonu bulamadım ben ya😔. Siz nerelerden temin ediyorsunuz ?
Dytanne Aysegull33 valla bende bulamadım, lcw dan tayt aldım o çok rahat, pantalonun içine giyiyorum 🙈 ama rahat bi pantalon bulamadım. Hep dar pantalonlar vardı. 😪 onlarla da ben rahat edemiyorum😪
Aysegull33 Pinaryyim vallahi lcwden denedim bugun 40 bedeni cok potluk yapti. 38 i denedim oda en fazla 2 ay giyerim bilemedim canim. Defactoda yoktu hic
Pinaryyim Aysegull33 bnde 38aldım aynn iki ay daha giyerim napiyim bitane daha alırım ozman 38de azcık paçalardan boldu yaptırdım onuda.tayt düşünebilirsin tayt giyiyorsan.
Firdess Aysegull33 Aysegull33 bende h&m den aldım üstelik şuan indirimde 30 liraya düşmüştü bak istersen
Gulnur Aysegull33 LCW de kayniyor. Cnm ama buyuk magzalarinda bulabilirsin ufak yerlerde cesit olmuyor avmlerde oluyor genellikle
Aysegull33 Ya aslinda en rahat elbise 💃🏼 Onda da esim kiskanc ikna etsemm alacamm oyhhh 😁 Pantolonlar cok sıkıyor birtanem yavrumuz icerde sıkışıp kalsin mi diye damardan giriyorum az kaldı kandircam 😂😂
Pinaryyim Aysegull33 bende elbiseyle rahat ediyrm triko elbiseler güzel oluyor çokta kısa degil giyiyorm 🙂
baharclk Aysegull33 Benim eşimde normalde elbiseyi brak sade tayt giymemi sevmiyo 😁 anca üstüne dökümlü kalçamı kapatck bişy gyersem. Ama şmdi hamileym diye rahatm 😂 kıyamıyo
Pinaryyim Aysegull33 aslında pantolandan daha iyi pantolnu cok bol gymeyi sevmem elbisede tümden bol oluyo popom blli olmuyo yanında giyip deneyince akıllarına yatıyo bnm popom cok genişledi o yüzden kapatıcak şeyler işine geliyo 😀😀
Aysegull33 Pinaryyim ya hiç deme esofmanda kendi aramizda giyebilirim ama. Misafire ayıp olurmuşşş falann. Adamın boyle tutucu halleri var işte. Halbuki siyah rahat bi esodmandan nolacak. Pantolon gibi duruyor diyorum ama gelde anlatt 😒😒