Zelsonr Bu başlığı açacağım aklıma gelmezdi. Kizlar 40+2 deyim bugün yatış verildi suyum çok azalmış. Suni ile başlatılacak. Dua edin nolur çok korkuyorum. Çünkü nst de sıfır sancim var😔🤲🤲
2Prensinannesi31 Zelsonr ayyy hadi bakalım sağlıkla gelsin minişin hayırlı kolay dogumun olur inşallah bi avazda kurtulursun cnm☺☺
Ayseee4238 Zelsonr Allah kolaylıkla sağlıkla ikinizide kurtarsın ins 🤲 benimde hastaneye yatisim verildiğinde sıfır sancım vardı suyum falan da gelmemişti. Korkma sakin ol korkarsan daha zor olur ben bu işi yaparım de. Allah’ın izniyle sağlıkla kavuşursun yavruna.
Zelsonr 2Prensinannesi31 Amin inşallah canım benim Allah razı olsun aklınıza geldikçe edin olur mu adım Zeliş 💜
Ayseee4238 Zelsonr canım benim zor oldu ama herkesin bir olmas sancidan dolayi değil benim rahim duvarim çok kalınmış ilaç sürdükleri halde yumuşamadi acilmam 10cm olduğu halde bebek cikamadi o yüzden baya zor oldu benim.
Ayseee4238 Zelsonr Allah yardımcın olsun ins sende evladinda sağlıkla hayırlısıyla kavuşun birbirinize🤲
Mihruss Zelsonr 40 + 1 oldum bana da doktor cuma günü suni verecek çok korkuyorum sonu sezeryanle biter diye kendi sancım hiç yok çünkü suni işe yaramıyor diyor çoğunluk 😔 inşallah normal şekilde sağlıkla doğururuz . Doğurunca haber et canım Allah yardımcın olsun
ervanursimsek Zelsonr Allah yardımcın olsun, durumdan haberdar eder misin bende yarın suni sancı alacağım