Kızlar 2 hafta boyunca 3 kere kan tahlili yaptırdım ilkinde 12 bin çıktı üstüne on gün sonra kadar tekrar kan verdim hemen hemen aynı değerdeydi en son acillik oldum çok ağrım oldu kan verdim bu sefer 19 binlerdeydi kanda enfeksiyonun ne gibi zararları oluyor bebeğe etkileri neler antibiyotik kullanıyorum umarım düşer birde normal doğuma engel bi durum mu ? Bilgilendirebilir misiniz ?

Bende aynı durumdayım WBC hiç bi şekilde düşmüyor en son 28e kadar yükselmişti 11 gün boyunca hastanede yattım 12 düşürdüler suan 11 de aksef atibiyotik kulanıyom düşüyor çok fazla kusuyorsan kesinlikle yükseltiyor sinir stres oluyorsan kesinlikle yükseltiyor o senin piskolejina baglı bişey ben çok çekiyom o WBC den

Myyaren bende daha fazla yükselir diye korkuyorum ama zararı var mı bebeğe doğuma bunlar hakkında bi fikrim yok sizin bi bilginiz var mı ?

Yok benim doktorum onunla bebegine bi etkisi yok dedi korkulacak bi durum yok

Myyaren bana sadece erken doğumu tetikler dedi iğne verdi onun dışında bişey demedi inşallah bi zararı yoktur sağsalim alırız yavrularımızı kucağımıza 🙏🏻

Deryaiso evet öyleymiş ama 15 ten yukarısı tehlikeli falan yazıyor bazı yerlerde bilgim olmadığına ister istemez tedirgin oluyorum. Belki farklı değerlerle birlikte değerlendirme yapıyorlardır ondan dolayı ilaç vermemiş olabilir size