deletedmom87894 hastanede sıra bekliyorum içeride olan hamişler bağrıp çağrıp duruyor çok korkkıyorummm 🥺
Bilinmeyen99 deletedmom87894 yanlız değilsin kuzum valla ben doğumdan da çok korkuyorum burda hiç o bölüme de girmem video da izleyemem 🤦🏻♀️😁
Belizmoms deletedmom87894 valla bende korkuyorum ne yalan söyleyim ilk gebeliğim nasıl doğurcam diye düşünüyorum 😁😁😁
Demetslt deletedmom87894 anlık bisey korkmayın. Benimde doğumumu zorlu oldu ama doğumdan 2 dk sonrası ne yaşadım nasil acı çektim hic aklımda kalmadı unutuluyor anında 😅
Papatya-Kokusu deletedmom87894 keşkem zorunlu sezeryan olmasaydım normal yapabilseydim diyorum bende bağırmaya razıyım simdikinde normal istedim doktor kabuk etmedi 😀
Bilinmeyen99 deletedmom87894 hamile kalmadan önce çok çocuk şimdi bunları düşündükçe 1 neyine yetmiyo diyorum 😂😂
Yzaman deletedmom87894 Bende ilk hamileliğim son zamanlarımda korku başlamıştı başka yapmam demiştim şimdi 2.ye hamileyim 😁
Handan_65 offlineanne Al bendinde okadar eltim 2.cocugunu doguracap nasıl bakacam diye yakınıyor bense sifir korku
Durunas Papatya-Kokusu Büyuk konuşma bağırması ses olarak deyil insan acı çektiği için bağırıyo benim sesim bile çıkmamıştı bogazım tahriş olmuş 3 gün boğaz ağrısı çektim çığlık atıp bağırınca daha çabukmu doguyo sandınız
Esrakurtoglu96 deletedmom87894 herkesin acı eşiği bir değil, o çok sancı çeker sende daha az olur. Yapacağın şey kendini sakinleştirmen ve sonuca odaklanman, ya runu kucağına aldığında ne hissedeceğin 😊 diğerlerine odaklanirsan stresten doğumun zorlaşır
Lokumunannesii deletedmom87894 kim Korkmaz ki.? Geçen dogumhanedeydım bi hasta geldi çatala oturtup suyunu patlattılar kadın nasıl bagırıyor🥴Allahım güç kuvvet versin kadın olmak zor. Korkma demeyeceğim sana ama evladını kucagına aldığındaki o huzuru mutluluğu düşün içerde kalacak hali yok ya bir sekılde çıkacak😅bende korkuyorum ama yapacak bişey yok İnan ki
Merveikratanem deletedmom87894 kızımda sancı odasında millet bağra bağra doğuruyor bende dua ediyorum allahım şöyle bağıra bağıra doğurmaya nasip et diye 30 saat sonra doğurdum hiç bir şey olamamış gibi kalktım yürüdüm