Sarikan93 Nklciliss1 yarın sabah geceden kalma idrarınla erken çıkaran testlerden yap uyandığında su içme uyandığında idrarın konsantre olsun su içersen idrarını seyreltir
Sarikan93 Nklciliss1 ay canım benim Rabbim gönlüne göre versin inşallah müjdeli haber verirsin yarın sabah burdan bize 🤲🏻🌸❤️
papatya981 Nklciliss1 benimde göğüslerim çok ağrırdi o ay hiç agrimadi ama heran adet olacakmisim gibi hissettim 30 dj da bir tuvalete gidip bakıyordum kasiklarim öyle ağrıyor ki oldum olacam gibiydi
Bfduam papatya981 “oldum Olcam gibi” derken klasik kasık ağrısı mı, sökülecek gibi belirti miydi? 123456_ yumurtlaman gecikti mi biz gibi,, son adetten ziyade bu önemli. Benimde 6 soydu, yumurtlama geç oldu.
papatya981 Nklciliss1 amin inşallah senin içinde hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur Rabbim kimseyi mahrum etmesin
123456_ Nklciliss1 Ay yemin ediyorum tarihlerimiz de yaşadıklarımız da aynı bende 5 Eylül’de oldum ve klomen kullandım 28 günde bir oluyorum yarın adetimin 3. Gecikme günü cesaret edip kan veremiyorum. İnşallah ikimizde hamileyizdir ☺️
Bfduam Nklciliss1 aynı durumdayız yumurtlama gecikti adette gecikti bu ay. Bende 17.gün yumurtladım periyodumuz da senle aynı ve 13.günüm yarına kadar olur sanırım. papatya981 senin yumurtlama geç olmadıysa gecikme farklı yorumlanabilir zaten.
Yseliminannesi Nklciliss1 maşallah çok sabırlısınız ben bile heyecanla postun sonuna nasıl geldim bilmiyorum ☺️İnşallah mutlu haberi alırsınız hayırlısıyla ❤️
Nklciliss1 Yseliminannesi 2 senedir o testi o kadar çok negatif gördüm ki. Sabretmesem de üzülüyorum sabretsemde. Aşılama falan yaptırdım çok yıprandım. O yüzden kendimi heveslendirmekten yoruldum