Öncelikle Allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın🙏🏻Bugün Sabah 9 da hastaneye geldim 11 de yatışım yapıldı 12 de doğuma alındım. İçeriye girerken aşırı tedirgin korku dolu anlar yaşadım. Ama odadaki ekip muhteşemdi.. beni çok rahatlattılar sağolsunlar🙏🏻 Belimden iğne yapıldı uzun sürdü işlem anlamadım ayağıma elektrik çarpıntısı gibi birşey oldu çok korktum. Sonrası sıcaklık geldi uyuştum doktorum geldi eşimde yanımdaydı elimi hiç bırakmadı sağolsun🙏🏻 Doktorumda rahatlattı biraz konuşarak bi dakika say içinden bebeğini gösterecem dedi sanki 5 saniye sonra çocuk çıktı🤦🏻♀️ Şaşırdım baya herşey çok güzel gitti ameliyat sırasında bulantım oldu ve baş ağrısı oldu o da serumla geçti.. Sonra beni dikti ve gönderdi odama😊 Bugüne kadar aldığım en güzel koku evlat kokusuymuş🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bu benim bebeğim mi diye sürekli bakıyorum şimdi🥰 Ben bile doğurduysam herkes doğurur artık net… çünkü ben ameliyattan çok tırsan birisiyim…. Şuanda iyiyiz ağrım var biraz gaz çıkaramadım ama yürüdüm 5 defa.. En korkulu olan şeyde karnıma bastırmaları oldu… 😞 Ama kurban olayım değermiş🙏🏻🤍 zaman geçer mi bende doğum hikayemi buraya yazar mıyım diyordum. Şimdi bebeğim mis kokulum yanımda🤍Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻