gldn065807 Sibelgul kendine stres te yapma bazı insanın vucudu çabuk alıyor minnoşun ve senin sağlığın yerinde olsun yeter düzgün beslenerek hallolur 😊😊
Gull_94 Sibelgul ona olmus dogdu 4 aylık oldu bıle🤭bende yavas yavas verıyorum kıloları bakalım kac ayda gıdıcek
rojda2121 Sibelgul benim 20 li haftalarda 15 kilo aldgmı gördüm suan 34 teyim azaldı almalarım 50 kiloyla hamile kaldım suan 67 yim 😑
Clementinee Sibelgul 19+2 olduk canım 52 ile hamile kaldım 53 54 kg gidip geliyorum. Karnım biraz çıktı 🥰
Obusbus Oy ben nerelere gideyim 18+2 deyim 58 le hamile kaldım şuan 63 kiloyum çok hızlı kilo alıyorum napcam bilmiyorum
Semy Sibelgul 22 de falan hamile olduğum anlaşılmaya başladı. Şuan 32 oldum baya düdük gibi geziyorum. Pantolonumla tişörtlerim göbeğimin tam deliğinde ayrı kalıyorlar. Göbek deliğim orda fırtlıyo😁
Shewolf Sibelgul nasıl yani bende 52 kiloyla hamile olduğumu öğrendim 3. Hafta şuan 10.haftada 54 kilo olmuşum ama bu aralar çok yemeye başladım muhtemelen kilo artışını kısa sürede göreceğim