Buse62 Hzlchn 11 ile 14 üncü haftalar arasında yapılıyormuş benim de bugün doktor kontrolüm vardı banada o haftalarda gel 2 li test yapalım dedi
Aycandmr Gulsumelif 1 ay önce gittiğim ultrason a göre 12 haftalığm dün doktara gittim 14 haftalık çıkıyorum bu yüzden kaçırdm heralde ama neden farklı çıkıyor burası da 12 hafta 4günlük diye hesaplıyor aklım çok karışık
Gulsumelif Aycandmr ultrasonda ölçümler çok değişiyor bende burada 12 yim dün 12+5 dedi devlet hastanesi garip yani
Hzlchn Aycandmr döllenme erken olduğunda bizim son adet tarihini göre olan hesaplama ile ultrasan hesaplamasi tutmuyor sanırım ondan olabilir
Hzlchn elfmoom sanırım doktorlar cinsiyeti de anlıyormus kemik gelişiminden ama çoğu söylemiyormus umarım benimki söyler 🥰
elfmoom Hzlchn evet enseden ve nazaldan anlaşılıyor :) çoğu zaman bebek bacak arasını da açabiliyor 🥰 doktorunuz ile yakın bir diyaloğunuz var ise söyleyebilir 🥰 ben ikili testte öğrendim cinsiyetini
Hzlchn elfmoom aslında aramız iyi ama doktorum biraz garantici risk alır mı bilmiyorum inşallah söyler yaaa 🥰🥰
elfmoom Hzlchn benim doktorum da öyle 🤭3 kez kan verdirdi beta hcg belli bi düzeye geldi de öyle hamile dedi bana 🤭 görürse söyler bence 🥰
Mlsnr6757 Hzlchn Hzlchn evet gittim ama doktorum ense kalınlığı ve burun kemiği normal olduğu için ikili taramaya gerek duymadı bir durum olsa da zaten müdahale ettirmeyeceğimizi belirttiğimiz için ☺️