Sevil_87 36 haftama girdim yarın kontrole gidicem sezeryan olacak 2. gebeliğim ilki de sezeryandı günü belli olan var mı?
Esmaa-ess Sevil_87 35+6 bende bugün kontrole gittim bebeğimin sağ böbreği su toplamış moralim bozuk 😕
elaveipek Esmaa-ess bozmayın moralinizi kızımında kalbi su toplamıştı doğumdan sonra hemen kalp doktoruna götürdük bi sıkıntısı yoktu şimdi oğluma hamileyim onunda kalbinde sıvı var doktorum sanırım senin bünyen yapıyo dedi
Esmaa-ess Sevil_87 yapabilecek bişey yokmuş şuan doğuma kadar geçebilirmişde geçmezse doğumdan sonra çocuk doktoruna götürürsünüz korkma dedi olabiliyormuş
Zeynep2009 Sevil_87 36+0 olduk bugün Perşembe kontrolüm var bakalım gün verecekler mi. Ankara şehir hastanesi 39 haftadan önce vermiyormuş.
Meltemkynrak Haftadayım,ilk gebeliğim normal yapacağım,ilk gebeliklerde 40a kadar uzar diyorlar doğru mu bilemedim
Sevil_87 Meltemkynrak hiç belli olmaz benim mesela tersti dönmedi 37 haftada suyum azaldı sezeryana aldılar
piinaar Meltemkynrak bende 36+4 üm ilk gebeliğim doktor başı aşşağida 37 sonu 38 gibi gelir dedi ama emin olamadım
Yavrukuslar Sevil_87 yarın 36 oluyorum bugün kontrole gittim ama gün falan vermedi doktorum haftaya tekrar gel dedi sadece 🙄
Yavrukuslar Sevil_87 evet canım ilk defa devlet hastanesine gittim ama özelden daha iyi devlet yani ben çok memnun kaldım 😁