AysunUgur Adetime 1 hafta kala bi lekelenme yaşadım, daha önce hiç başıma gelmemişti, o zaman ya hamileyim, ya da bi sağlık sorunum var diye düşünmüştüm.
mervegemen- Bebekgibibiri calisiyordum. Birden yutkundum ağzıma kavun tadi geldi. Ama resmen olmayan kavunu yuttum. O zaman dedim ki bende var birseyler. Çünkü normal bir durum değildi. Resmen olmayan kavunu yedim, tadi da cok guzeldi ya deli gibi hissettim valla😅😅
Deletedmom_85 Mutlu_anne Allah bağışlasın 😇 acıkma hissi fazla yemek yemek belirti mi sizce? Son zamanlarda bahsettiğinşz gibiyim regl bekliyorum olmam inşallah
Mercimegim4 Bebekgibibiri Polisliğe hazırlanırken bel ağrısı olmuştu doktora gittim röntgen Mr falan çekildi. Doktorbel fıtığı olduğumu söyledi. Yazdığım ilaçlardan önce gebelik testi yap öyle başla deyince öylesine test aldım ilaç içmeden önce yaptım anaaammm ne göreyim bebişim el salladı ordan bana 🤣 öyle öğrendim polislikte yalan oldu emekler boşa gitti sakatlandığım da yanıma kar kaldı 🤗
Hilalsnl Ben 15 gün öncesinde hissetmeye başladım regl olacak gibi kasık ağrılarım ile başladı. Sonra koku hassasiyeti ile devam etti artık uzakta olan herşeyin kokusunu sanki yakınımdaymış gibi hissedebiliyordum. Birde en belirgin özelliği idrarda köpük oluşuydu. Bunların hepsini not aldım. Hangi günler ilişki oldu onlarıda yazıyordum. Zaten istiyorduk. Ama beklerken vücudunu tanıyan biri bu belirtileri farkedecektir. Şimdi 32. haftaya gireceğiz🥰 Dilerim Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin🤲🏻🤲🏻
mrvkaaya Adetim 1 gün gecikmişti akıntım vardı(sadece yumurtlama döneminde akıntım olur) gögüslerimde çok hassasiyet vardı bakıldığı zaman adet belirtileri bunlar ama ben hamile olduğumu kalbimle hissettim evde test yaptım ikinci çizgiyi görünce kan testi verdim eşime de 1. yıldönümümüzü kutlayacağımız gün haber verdim zaten o güne denk geliyordu😍❤️
Melekkiz_1 Bebekgibibiri gecmek bilmeyen sivilcelerm icin cildiyecye gittim hap tedavisne baslicaktik kan tahlili felan verdim hastaneden tam çıktım hamilesinz bu ilacı kullanamazsınız diye aradılar beklemiyordm hayatimn şokunu yaşamıştım yolun ortasında 😄😄
Semihanim Bebekgibibiri bizim 7 aydır olmuyordu ocak ayında öğrendik ki eşimin sıkıntısı var işte varikosel ameliyatı olacaktı kürler falandı derken kafamız dağıldı. 1.8 milyondu sperm sayısı ihtimal vermedik hiç olması zordu. Neyse Martın 28 i adetime 4 gün var ve hiiiç belirtim yok normalde diğer aylarda yalancı belirtilerim olurdu ümitlenirdim boş yere. Dedim duşa girmeden son kalan testi yapayım üzüleceğim yine ama olsun dedim baktım 30 sn sonra gölge belirdi hemen odama koştum baktım bildiğin çift çizgi inanamadım başladım ağlamaya direkt eşime söyledim o da şoka girdi duygulandı baya hayatımın en güzel anıydı 🤭 sağlıcakla gel annecimm son 63 👼🏼
Pkmezbal Mr1517 bende sigaradan tiksinmiştim ama anlayamadım 2 ay boyunca da düzenli düzensiz adet gördüm onyüzden hiç şüphelenmedim dedim yumurtalık kistlerim yüzünden şişkinlik oluyordur herhalde ama sonra gün aşırı ve saatte bir bazen sık sık bazen aralıklı kusmalar başlayınca covid den şüphelendik eşimle teste gittik negatif çıktı covid testti ve ben hala gebelikten şüphelenmedim çünkü Doğum kontrol kullanıyordum aklımın ucundan bile geçmedi bi gün sağlıkocağında vitamin ve değerlerimi ölçtürmeye gittim orada gebelik var mı diye sordum evet var hayırlı olsun demezler mi ben sonrasını hatırlamıyorum biraz şok geçirmişim😂😂😂😂
Dyggfrkn Bebekgibibiri çok halsizdim aklımda bile yoktu hamile olmak ilginç bir şekilde gittim test aldım pozitif çıktı
Prens1prenses2 Bebekgibibiri iki kızım var ve Ramazan ayıydı benim hiç mide bulantısı falan olmazdı ne hamilelikte nede normal halimde yani bende oruçtadır diye geçiştiriyordum çünkü bebek istemiyorduk ama oğluşum mübarek günde bize süpriz yaptı o zamanlar çok zor günler geçirmiştim ama neyse ki geçti
papatya-123 Bebekgibibiri Adetimin gecikmesi tek belirtiydi ilk gebeliğim de olduğu için başka bir şey hissetmedim hiç her şey normaldi 😇
Anne74 Bebekgibibiri hamile arkadaşım adetimin geciktiğini duyunca test yapalım diye tuturdu 😅 idrar testi yaptık çift çizgi cıktı, beta hcg verdk o da 200 sonra bi cümbüş işte 😅 . Belirtilerim adet dönemine göre farklı olarak barsak hareketlerimin artması ve adet ağrısına göre daha künt farklı bir ağrının olmasıydı
Kilicbebek Bebekgibibiri Bir de olabileceğini hiç düşünmedim büyük bir süprizdi şans eseri oldu Ramazan ayıydı yıldönümümüzde akşam kutlama yapacaktık iftara 1 saat kala bir takım şeyler oldu onun üzerine test almam gerektiğini düşündüm yazlıktan diğer evime geçtim hemen çünkü yedide her yer kapanıyordu yasaklar başlamıştı evime gidip testi yaptım oruçdum zaten bir baktım çift çizgi Haykıra ağladım 😂 evlilik yildönümü hediyem o olmuştu
Edaliko ftmtly şuan 14+6 olduk biz ♡nasıl gidiyor canım benim 10 güne kadar çok zordu bulantı istifar 5 kilo verdim şimdiye kadar yeni yeni toparladım çok şükür 🥰
Ardeninannesiiii Bebekgibibiri sürekli uyuyordum 7 24 adetim daha gecikmeden bi test yaptım anammm bebiş var😍🤦🏼♀️😅