Bebekgibibiri Valla göğüslerim damarlandı ve çenemde baya büyük sivilceler çıktı, diğer gebeliklerimde de böyle olmustu ama ben anlamadım bu defa, çünkü hormon bozukluğu yaşıyordum o aralar ve adetimde gecikmemişti, hormonlardandır diye düşünmüştüm çocukta hic istemiyordum esimle ailesi yüzünden çok büyük bir kavga etmiştik ve ben ailemin evinde küs kalmıştım, sonrasında hormonlar düzeldimi diye bi hastaneye gidim dedim doktor hamile olduğumu söyledi brn şok tabi eşim prezervatif kullaniyordu bir iki defa yırtılmıştı ilişkiden sonra, ama iki defadan bişey olmaz demiştim ve hemen kalkıp yıkamıştım, ki benim iki çocuğum var biri 10, diğeri 7 yaşında, 2 sene önce de 5 aylık bebeğimi kaybetmiştim zaten o kayıptan sonra hiç kendime gelemedim sağlık açısından hep hormon bozukluğu hatta baya korunmamıştık yine olsun diye bu defa aramız bozuk, çocuk isteği zerre yok bide korunduk tak çocuk ama ne yalan söylim sevinmedim değil kaybettiğim cocuktan sonra içimde çocuk isteği kalmıştı, eve gelip eşime söylediğimde yataktan fırladı çok şaşırdı ve çok sevindi her şey de bir hayır vardır belkide eşim baya üzerime düştü yardımcı oldu bana 2 gün sonra doğumum olcak inşallah çocuklarım da öyle heyecanlı ki ne diyim Rabbim ne yazmışsa onu yaşıyoruz işte hayırlısıyla doğarlar inşallah minikler 🥰🥰🤲