Sekerhamuru09 Smrtgsn sağlıkla kucağınıza alın inşallah hiç korkmayın benim arkadaşım da 36 da doğum yaptı çok şükür ciğer geliştirici bile olmadan küvezsiz evine geldi şu an 6 aylık çok şükür ❤ stres yapmayın Allah yardımcısı olsun herkesin 🙏
marbling10 Smrtgsn 36. Haftadan sonrası normal doğum olarak geçiyor ve zaten 36 yı doldurmuş 37. Haftaya girmişsiniz siz, endişe etmeyin sağlıkla kavuşun inşallah
mnurtrk Ben suan 35+1 im ya cuma günü ya da haftaya alacak ciğer geliştiricimi 32+4 de 4 doz olarak vurdurmuştum bakalım insallah haftaya beklerde biraz daha kilo alır hem de küveze ihtimali azalır
Smrtgsn mnurtrk yaaa çok teşekkür ederimm, unutmadığınız için. Herşey çok güzel ilerledi, bebeğim de bende çok iyiyiz ❤️ Çok güzel bir duyguymuş allahım herkesi bebeğine kavuştursun 🙏🏻🙏🏻❤️🥰
Smrtgsn Bebegimile iyiyiz çok teşekkür ederizzz ❤️ Hiç problem yaşamadık çok şükür, 3kg 49cm doğdu 🙏🏻😻😘❤️
mnurtrk Smrtgsn ay çok sevindim hadi gözün Aydın rabbim ikinize de sağlık sıhhat versin birbirinizden ayırmasın inşallah darısı basımıza🙏🏻🥰🌸
passionis Smrtgsn ay Allah nazarlardan saklasın sizi, maşallah canım 🤲🏻🧿🌸 darısı başımıza inşallah 🤲🏻🥲
Mom726272 Smrtgsn 36+5 te acil sezeryan doğum yaptım bebeğim 2180 gr doğdu gelişimi 32 haftayla uyumlu kalmıştı bebeğin gelişimi ne durumda kaç kg kuzum
Smrtgsn Mom726272 biz 36+1 de 3000gr 49 cm doğduk. Bebeğimin gelişimi 10gün ilerideydi. Küvözde falan kalmadı allaha şükür 🙏🏻 Ama daha öncesinde erken doğum riskim olduğu için ciğer geliştirici vurulmuştum. 😐 siz iyisinizdir inşallah 🙏🏻