Smrtgsn Arkadaşlar, yarın acil sezaryene alınacağım… nst de sancılarım ve 4cm açıklığım olduğunu öğrendik bugün… erken doğum riskim olduğu için 32 haftalıkken ciğer geliştirici vurulmuştum.. çok korkuyorum bebeğime bir şey olursa diye…
Natcan Smrtgsn canım önlem alıp iğne vurulmuş korkma hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah doktorun ne diyor peki
Goksugul Smrtgsn canım hafta olarak çokta erken değil ki stres yapma bu kadar bi şey olmaz inşallah dua edelim ☺️ nst de kaç çıkıyor sancın
biranne3434 Smrtgsn bi arkadasm doğum yaptı 36da . bebeği 2500 kgdu küveze girmeden eve geldiler merak etmeyin allahın izniyle birşey olmaz
Melistosum Smrtgsn canım 35 sonrası erken doğuma girmiyor ki.. hem ignede olmuşsun bebeğin kilosuda iyiyse inşallah kuvezde bile.kalmaz. benim arkadaşım 36 da doğurdu hemen evine çıktı normaldi herşey yani
Smrtgsn biranne3434 çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. 1 hafta önce 2760gr dı. Şimdi kaç kilo olmuştur bilmiyorum. ☹️
Kelebekkannesi Smrtgsn haftan iyi bence sıkıntıya girme erken gelmek istemiş bebeğin 🥰🌹 Allah bağışlasın
sosi5 Smrtgsn haftanız gayet güzel içiniz rahat olsun büyük oglum 33 hqftalik dogdu su an 2 yasinda ikizlerim 25 haftalik 700 gram doğdular su an 5 düzeltilmiş 2 ayına girecekler rabbim büyüktür bol bol dua et kuzum haftan ckk iyi ama jnan bana 🍭🌸
Semy Smrtgsn haftanız çok erken değil. Sıkmayın canınızı stres daha kötü yapar sizi. İkinizde sağ salim hayırlı vakitte eve dönersiniz inşallah ♥️
Anneyimben52 Smrtgsn 36 haftada doğum yaptım sezryanla 2900 kg doğdu oğlum küveze fln girmedi bebegn kilosu fln iyise sıkma canını canm
marbling10 Smrtgsn 36. Haftadan sonrası normal doğum olarak geçiyor ve zaten 36 yı doldurmuş 37. Haftaya girmişsiniz siz, endişe etmeyin sağlıkla kavuşun inşallah
Cnss Smrtgsn hiç korkma bende 36 haftalık doğum yaptım sezaryen ile ayrıca bana ciğer geliştirici falan vurulmamıştı bile herhangi bir sıkıntı olmadı kuvöze de girmedi bebeğim. Şuan çok şükür iki yaşına basmak üzere ☺️ Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin korkma canım ❤️
Rabiakoksal Smrtgsn acil sezeryana alınmanız nedeni nedir acaba sonuçta açıklığınız ve sancınız varmış
Merveeeeekurt Smrtgsn sıkıntı yapma canım zaten 9 a girdiğinde doğumu bekle der büyükler. Allahın izniyle herşey yolunda gidecek🤗
Papatyahanim Smrtgsn canım korkma hicbirsey olmaz ciğer gelistirici iğne de vurmuşlar zaten ben kızımı 35+5 de doğurdum çok şükür sağlıklı doğdu kuveze bile gerek kalmadı ❤️