Cmr00 Merhabalar benim gibi kilo alamayanlar hatta verenler varmi merak ettim 59 kg hamile kaldim bugüne kadar hep 57 çıktı suan 27 haftaligim 58 olmuşum bebek iyi dedi doktor ama hic kilo alamamakta kafama takılıyor sizde durumlar nasıl
Handan_65 Cmr00 Ben 5 ayima girdim 1 kilo aldım İlk 3 ayda 5 kilo gitti doktor bebek gayet iyi dedi bende açıkçası seviniyorum çok kilo alsam vermesi güç bela
Bsrahb Cmr00 bebek iyiyse niye takıyorsunuz ki 19 haftalık olduk 5 kilo aldım buda bana sağlıksız kilo gibi geliyor sadece yolu yarıladık .illaki son aylarda alacaksınız
Cmr00 Bsrahb takıldığım bebek iyi ama doğum sonrası beni güçsüz dusururmu bu durum diye biraz endişeleniyorum kendi bakımımdan hani acaba iyi beslenemiyormuyum diye
Goksugul Cmr00 28. Haftamda 1,5 kilo almıştım daha. Sonra anlayamıyorsun zaten her çıktığında +1 oluyor 😂 yarın 36. Haftama giricem 7 kilo aldım
esmer3 Cmr00 49 la hamile kaldım 19. Haftaya girdik 52 53 arası geliyorum şu an bebek kilo alıyor gelişimi iyiyse benim çok da kilo almam önemki değil 😂
Mrvweeeeee Cmr00 32 haftaligim 15 kilo aldm 🤣ama ben cok zayiftim 52 kiloydm oyuzden kilo aldigim hic belli degl bebek saglikliysa kilo aliyosa sorun yok almamak daha gsel
Egeninannesi1 Haftanın içindeyim sadece 3 kilo aldım. Oğluşum 34. Haftada 2700 dü, çok şükür bebeğimin kilosu iyi olduğu için içim rahat 😌 ama ilk zamanlar kafaya takmıyor değildim. Sanırım vücut kitle endeksime göre kilolu hamile kaldığım için almadım. Çünkü et süt yumurta kuruyemiş hepsini yiyorum 🙏🏻
Cmr00 Zeysezer tatliyla asiri aram olmamıştır hep yiyorum ama fazla yiyemiyorum ilk başlarda zatn mide bulantimdan hiç yiyememistim bide sıcaklar bunaltıyor iştahım hiç olmuyodu simdi mide yanması dışında yemekle sorunum yok ama heralde bünye beni beslemeyi birakiyo bebeğe odaklanıyor 🙂
Egeninannesi1 Zeysezer maalesef şeker çıktığı için hamurişi tatlı uzun zamandan beri yemiyorum. Öncesinde de mide bulantısından yiyemiyordum😁
Cmr00 Bsrahb kan baştan beri duzelemedi hep normalden biraz düşük en son gittigimdede b12 düşük çıktı onada ilac kullanıyorum güçsüz düşmek tedirgin ediyo beni