MomHero2 Zeynepssss suyu azaldığı için sık kontrol altına alınıyoruz haftaya Çarşamba da doğum inşallah
Zeynepssss Busraya şimdi bana da az geldi biraz biraz beslenmeni mi arttirsan acaba kilo yapacak şeyler tuketsen gerçi ben de bilmiyorm bir hafta da kaç kilo almış yarın yazarım inşallah sana
tcasl Zeynepssss o kadar çok dua ettim ki anlatamam 😆 niye doğurmuyorum diye söyleniyodum bir saat sonra kendimi hastanede buldum 😆
Zeynepssss tcasl az az mı geldi suyun bir an da mı bende bir anda gelmesinden korkuyorum dışarda orda burda 😢
tcasl Zeynepssss ben tam dışardan geldim tuvalete girdim biraz suyum geldi ama emin olamadım bide nişanım geldi sonra uzandım şıp diye bi ses geldi resmen ayağa bi kalktım suyum boşaldı baya bii hastaneye gittim hemen sürekli geldi doğuma kadar
Zeynepssss tcasl Su geldikten sonra suni mi verdiler kendi sancini mi beklediler kaç saatte doğdu bebiş
tcasl Zeynepssss gece 1:10 da suyum geldi sabah 8 e kadar beklediler ama aşırı güçsüzdu benim sancılarım 8 de suni sanciyi verdiler 11 de doğum yaptım canım
Senaasd Zeynepssss ay benimde kontrolüm var hem kilosunu merak ediyoeum hemde acılmam ilerlemiş mi merak ediyorum 🥺