Happy-41 Gokce91 aynen bi sağa bi sola dönmek için bayağı çaba harcıyorum birde wc ye kalkmak vücudu kaldırmaya çalışmak sıkıntı oluyor bende şimdi hamileyim diyorum gerçekten çokta kilo aldım onunda etkisi sanırım ama en zorlayan el ve ayak şişliği eklemlerim ağrıyor ödem sanırım sabahları el parmaklarımı oynatamıyorum ağrıdan.
Gokce91 Happy-41 aynen aynen ellerim kapanmıyor sabah uyanınca bir şey tutamıyorum, ben 13 kilo aldım ama çok ödemim var doktor bile baya ödem yapmışsın dedi, Doğumdan sonra geçecek hepsi inşallah
Minikannecik2 Gokce91 bende ikincisi sürpriz oldu insallah daha isteyenlere nasip olur bende istemiyorum 😅
Gokce91 Happy-41 arkadaşım 20 kilo almıştı hemen gitti hem de sezeryan, emzirme dönemi önemli aslında, süt olsun diye biraz abarttı kiloları almaya başladı 😅 süt olsun diye pizza yiyor bilemiyorum yani🤣
Happy-41 Gokce91 bebeğimle sağlıkla kavuşalım da kilolar verilir ya ilk gebelik tecrbesizlik ilk aylar çok aldım mide bulantısı cok oldu midemi bastırmak için yedim de yedim bide ilk 4 ay hep yatmak zorunda kaldım basta çok alınca da sonra engel olamadım 60 la hamile kaldım şuan 78 dim en son bir hafta önce şuan 36.haftaya girdim bugün bakalım doğuma kadar kaç olacam emzirme döneminde abartmayınca veriliyormuş gerçekten.