Gokce91 MomHero2 evde dura dura bende de takıntı oluştu,halıları yıkamaya vereceğim için kaldırdım şimdi sürekli robot evin içinde dolanıp duruyor ben de izliyorum 😅
mrveknblt Gokce91 evet geceleri sağdan sola dönerken uyanıyorum eşim vinç görevi görüyor sağolsun uyku sağlığım hiç yok şu an 😂
Gokce91 mrveknblt biz yatakları ayırdık iki gündür, gece 4-5 kere tuvalete kalkıyorum, sürekli dönüyorum, şimdi biraz daha rahat ettik 😅 dönmek cidden çok zorlaştı
Tazeanne95 Gokce91 valla ben 28. Haftadan beri öyleyim artarak devam ediyor şuan 36. Haftamdayım inşallah bu halsiz ve üşengeç hallerim doğumdan sonra hemen geçer resmen evde temizlik yapmayı özledim. Halsizlikten hiçbişey yapamıyorum
Minikannecik2 Gokce91 35 haftalığım çok halsiz ve uykuluyum bende ama 14 aylık oğlum var asla uyuyamıyorum 🥲
Minikannecik2 Gokce91 birde duyduğum en çok teselli genç annesin yorulmazsın 🥲 çok yorgunun dostlar 😭😂😂
Gokce91 Minikannecik2 ya ne güzel ben de artık yaşım geldi diye çocuk yaptım 😅 başka da düşünmüyorum 😅
Hilald45 Bizde 36+6 olduk. Hiç bişi yapasım gelmiyor. Bide 35 ten bu yana bi kaşıntı tuttu oda beni mahvediyor. Gece tuvalete ayrı kalkıyorum kaşınan yerlerime su tutmaya ayrı kalkıyorum. Şu günler bi bitseydi bi sağlıkla kucağımıza alsaydık 😔
Gokce91 Hilald45 bende de hafiften başladı kaşıntı, az kaldı bebekleri kucağımıza alınca kendimize geliriz inş 😊
Minikannecik2 Gokce91 bende ikincisi sürpriz oldu insallah daha isteyenlere nasip olur bende istemiyorum 😅
Happy-41 Gokce91 oo enerjiler 2.trimesterda kaldı sanırım bende 36.haftaya girdim agrilar kramplar uykusuzluk halsizlik şişlik ödem ağırlaşmalar ne ararsan var 😬
Gokce91 Happy-41 hamile olduğumu ben de şimdi şimdi anlıyorum,hele uykuda dönerken çok zorlanıyorum, tuvalete Kalkmak ayrı işkence 😅
Happy-41 Gokce91 aynen bi sağa bi sola dönmek için bayağı çaba harcıyorum birde wc ye kalkmak vücudu kaldırmaya çalışmak sıkıntı oluyor bende şimdi hamileyim diyorum gerçekten çokta kilo aldım onunda etkisi sanırım ama en zorlayan el ve ayak şişliği eklemlerim ağrıyor ödem sanırım sabahları el parmaklarımı oynatamıyorum ağrıdan.