Aysekrtl B-33 beta hcg 94 çıkmıştı çok yeni demişti doktorum perşembe vermiştim kanı pazartesi tekrar gel bakalım demişti o zamanda beta hcg 500leri geçmişti 4 haftalik olduğunu söylemişti o zaman 😊
B-33 Kayra_2362 üzülme canım geç döllenme olabilir bide sabah ilk idrarla hormon yüksek olduğu için daha net oluyor
Nazzbekiroglu B-33 benimde bugün yumurtlamanın 12. Günü erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı 😞 cuma günü de OVULASYON testinin hamilelik testini yapıcam inşAllah orda pozitif olur🙏🏻
B-33 Nazzbekiroglu kuzucum ben 10-15 gün gecikme beklicem geç döllenme oluyorsa şayet 20-25 günlerinde bile öğrenen var kısmet artık bakalım
Nazzbekiroglu B-33 daha benim adet günümede varya o yüzden hemen umutsuzluğa kapılmak istemiyorum bekleyelim görelim Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşAlllah
Nazzbekiroglu Kayra_2362 benimde öyle göğüslerim de yaklaşık bir haftadır ağrı birde karın şişliği hepsi birebir aynı
Kayra_2362 Nazzbekiroglu aynen öyle kasıklarim belim çok ağrıyo oyuzden cumartesini bekliyorum bakalım artık hayırlısı