Bircannbozann ben tüp bebek ile hamile kaldım. 2 Eylül kanda öğrenme günümdü. 1 Eylül akşamı kanamam oldu. Ben ağladım tutmadı diye. İlk denemeydi başarılı ilerledi ama insan korkuyor. Hemen doktorumu aradım. Bana bthcg ver birde düşük iğnesi yazdı wp den yolladı reçeteyi. Gittim kan verdim. İğneyi vuruldum. Öğrendim ki 144 değerim hamileyim. O iğneden sonra kahve leleye döndü. Doktor kan rengi dışında olanları dikkate almıyoruz dedi. Her şey güzeldi. Ta ki 6. Haftama girene kadar. 6. Haftaya girdiğim gece bir gibi bir anda kanamam oldu. Çok korktum. Doktoru asistanı aradım ama geç vakitti cevap alamadım. Ertesi sabah görmüşler beni çağırdı. Gittik baktı keseyi gördü meğersem ikiz gebelikmiş. Kanama alanı vardı keselerden birinin yakınında. Ama çok değildi. Eşim gitti iğne aldı. Onu vurdular. Bir tane de ertesi çarşamba gününe verdiler. O da muayeneme denk geldi yine klinikte ki hemşire vurdu. Zaten kanamalarımda bitti. Şuan yok elhamdülillah. Ama riskli olduğu için yatıyorum sürekli. Kasık ağrım var o da korkutuyor sürekli peçete ile kontrol ediyorum. Umarım daha olmaz. Siz de ihmal etmeyin düşük iğnesi veriyorlar onu vurdurun.❤️