Yagmur00 Ysm-9234 canan Karatay mı peki senin cocugunda seker warsa onu nasıl anlıycaz eskiden hersey organik tı hersey dogal dı canım simdi herseyde seker war allah askına doktorunuz ne öneriyor sa onu yapın o bu su kım ne derse sız doktorunuzun dinleyin
meltemonen Ysm-9234 canan Karatay önce millete naralar atıp lahmacun yemeyi bıraksın. Ne kadar saçma bir düşünce.. Aksine şeker yüklemesi gerekiyorsa yapmamak sakıncalı.
meltemonen alparslanannesii1661 hamilelikten sebep kalsiyum sıkıntısı oldu demekki.. Benim de aklıma geldi hastaneye giderken
Tostosunannesiii Minikbebelak valla sonucları attım whatsapdan beklıyorum bakalım ne dıcek buyuk ıhtımal diyet diyecek 🤕😷 açken ilk kanım 79 du seker yuklemesınden sonra 197 olmus anlamadım nasıl iş
Minikbebelak Tostosunannesiii beni dahiliyeye yönlendirdi dahiliye de ki bir daha kan alalım ona göre diyet ya da insülün dedi 🤦🏻♀️ Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah
Mercimegim4 meltemonen ben kustum kaldıramadı. Daha doğrusu arabaya bindik eve gitmek için 10 dk sonra yolda kustum araba mı tuttu midem mi almadı anlamadım. Açlığa dayanmak zor baş dönmesi aşırı yapıyor.
meltemonen Mercimegim4 açlık sorunum da olmadı minibüsle eve geri döndüm midem de bulamadı, 26 haftalık hamileyim hamilelik bulantısı kusması vs de hiç olmadı birşey anlamadım kendimden 😂🤷