Nymphadoraa evet şehir dışındaydım hastaneye gitmeye fırsatım yoktu birde yeğnimin düğünü vardı stresten geciktiğini düşündüm evime gelene kadar test falanda yapmadım evime gelince yaptım 😁pozitif ertesi gün hastaneye gittik hemen ultrason dan baktılar betaya bile bakmaya gerek duymadılar 🥰 psikolojik olarak bence düşünmemek lazım erken öğrenen arkadaşlarımız çok stres yapıyorlar burda görüyorum 😁 iyikide geç gitmişim doktora o stresi yaşamadım çok şükür zor bir süreç çünkü

Kbra_fth1 Bende pkoluyum 4 senelik evliyim 15 günlük geçikmem göğüs ucu hassasiyeti mide bulantısı kusma bayılma hissi kasık ağrısı ve aşırı koku hassasiyeti vardı ama pkolu olduğum İçin normal geliyordu geçikmem kondurmadım mide bulantısı çoktu her yemek sonrası istifar ettiğim artık kilo vermeye başlayıp yemek içmekten kaçtığım İçin annem dayanamadı gittim acile ve 5 haftalık olduğunu keseyi gördüm 7+3 de bebeği ve kalp atışını gördük şükür 😇 o yüzden arkadaşını anlıyorum normalde de geçikmesi varsa testini yapsın pozitif negatif ne olursa olsun bi doktora gidip pkolu mu değil mi öğrensin tedirgin olmasın tedavisiz de hamile kalınıyor en büyük örnek benim 🤗🐣

Kbra_fth1 Böyle bekleyerek daha çok hevesleniyordur eminim ki bence alsın 5tlye test yapsın en azından kafası boşalır

Ben de evlendiğim ay 15 gün gecikmeli adet olmuştum. Hormonlar değişiyor. Gecikme normal. İlk aydan sonra atlatır. Zaten çıkmamışta. Büyük ihtimal adet olmadığı için kasıkları şiddetli ağrıyor. Göğüsler adet zamanı da o belirtiyi gösteriyor.

Yani gecikme yaşıyor olabilir hormonlar değişiyor ama bizce nasıl olduğu çok önemli değil bence arkadaşın test yaptırsın bir an önce. Ben 2 gün geciksem test yapıyordum hemen 😁😅🙈

Beyzanurecer onun göğüs ağrısı hiç olmuyormuş bu defa olunca o yüzden şüphelendi ama dediğiniz gibidir büyük ihtimalle

Misto inşallah ona ve isteyen herkese nasip olsun 👼🌸

Kbra_fth1 şu da olabilir önümüzde ki ay da kalabilir hamile kalmadan önceki ay gecikme oluyor. İstemiyorsa dikkat etsin.☺️

Kbra_fth1 Benimde 18 gün geçmişti ilk belirtim mide bulantısı oldu bu dedikleriniz sonradan başladı bende tabi kişiden kişiye değişir kan vermesinde fayda var

Seren_Ay kan da verecek onun için biraz beklemek istedi ama bu testlerde yanılma payı oluyor mu acaba