tlnnlt Elcnbykckr 29+5 oldum bugün gardrop geldi kargodan akşam kurulacak önümüzdeki 1 hafta içinde halledeyim ben de kıyafetleri
Elcnbykckr Seraykrblt sen yarım saat diyosun annemle aynı sokak kaynanamla 2sokak var aramda😂 ama hani nerde kimseyi göremiyorum ben valla şu hayattan şunu anladım tırnağın varsa kendi kafanı kaşıcaksın kimseden kimseye fayda yok
Seraykrblt Elcnbykckr gerçekten öyle ya kimseden hayır yok ama elbet çıkarırım bunun acısını 🤣 sevmeye de gelmesinler 🤣
Elcnbykckr Haticeey başla başla nedemek istediğimi anlicaksın 😂😂😂😂 koca evi temizlesem anca bukadar yorulurdum ya
Elcnbykckr Yagmur00 hastane cıkısı ekstra alt üst takım tulumlar ağız mendili çorap battaniye bunlar bebek içine yeterli oluyor canım cıtcıtlı atlet bide
meltemonen Elcnbykckr bizim de 25 hafta bitiyor.. Herşeyi hazır zaten 4-5 haftaya ütüler çantamı hazırlarım artık 🤗🥰
sinas Haticeey 32+3 olup bugün arkadaşımın artık yıka demesiyle kalkıp çamaşıra attım şimdi😂 hala alacaklarım var, riskli gebeyim diye tamamlayamadım hala
Haticeey sinas Benim eksiklerim kalmadı canım herşeyimiz tamam ama yıkama ütüleme işlemi kaldı bi kalkabilsem başlayacam 😄
Bebegim000 Yıkama ütüleme bende erken başlamak istiyorum da 21 deyim daha 25 ten sonra yavaş yavaş yapcam ağırlaşmadan yanlız merak ettiğim biz daha oda yapmadık dolabı falan yok siz ne yaptınız dolabını alıp mı yaptınız yerleştirdiniz acaba
alparslanannesii1661 Elcnbykckr 33 üm dun yaptim aksam 10 dk bayilmisim oyle yoruldum normal uyuma olmaz kesin bayıldım 😂
Haticeey Esmabbrhan Bizim eksiğimiz kalmadı tamamladık herşeyi bide yıkayıp ütüleyince rahatlayacam 😁
Sdadmrbas Elcnbykckr bende 23 haftalıkken yaptım gerçekten bel ağrısından duramadım son aylar mümkün değildi kafam rahat hepsi temiz hastane çantasına koyulması kaldı
shinemuu Elcnbykckr Siz bir de doğduktan sonra görün. O yıkama ütüleme işi hiç bitmiyor. Çişi kakası kusmuğu derken bir bakmışım bütün çamaşırlar kirlenmiş. Neredeyse hergün çamaşır yıkıyorum o kirli sepeti yine boş kalmıyor.
Elcnbykckr shinemuu yok o konuda masterliyim 3yasında oğlum var bitane 😂 hu işler hamileyken sadece geçe bırakmamak gerek diye yazdım
Umudayolculuk36 Elcnbykckr bende 28 yapıcam canım haftaya Allah nasip ederse inşallah peki nereye kaldırdın dolap vs poşet ben dolap almadım nerde saklasam temiz olur
Esmabbrhan Umudayolculuk36 küçük hurçlara katabilirsin bence hava almasın açık bırakma içine de sabununu aç kat mis gibi kokar ☺️
Elcnbykckr Umudayolculuk36 hurç olur. Veya kendi dolabından boş biyer ayarla öylede koyabilirsin canım ☺️