Daphnesmom Zarifhnm1 bende 8. Haftada kanama nedeniyle vuruldum daha sonra 28. Haftada vuruldum doğum yaptım bebek rh + olduğu için yine vuruldum her doktor aynı şeyi yapmıyor bazısı gerek görmüyor bazısı da riske atmıyor kürtaj olduğumda da vurulmuştu bana hepsinde coombs testi negatif çıkmasına rağmwn🤷♀️
momofcherry Likapaa ben 0 negatif eşim a pozitif kan grubunda. indirect c. test sonucum negatif çıktı igneyi yinede vuruldum vurulmasida gerekiyormuş
asrettt Bizde de var bana da doktorum doğumdan sonra kan grubuna göre vururuz dedi,ben de tedirginim 28. Haftada vuruluyor diye biliyorum ama doktorum doğum sonrası dedi başka bir doktora sorduğumda o şekilde de olabilir demişti
Likapaa asrettt aynen benim doktorda öyle dedi doğumdan sonra eğer bebek pozitif çıkarsa vururuz negatifse vurmaya gerek yok diyor 🤷🏻♀️
-Papatya33 Likapaa kimi doktor öyle yapıyor ama benim negatif cıkmasına ragmen iki defa vuruldum. Dogumdan sonra duruma göre tekrar olacam
Zarifhnm1 Likapaa evet erken ama doktor riske atmak istemedi ilk gebeliklerde aslında bünye anlamazmış