gizemka Belirlenmedi Evet bende haşimato var, tsh değerim hep güzeldi. O nedenle bebek için çok şükür sıkıntı yaşamadık. Ama ilaçla belli seviyede tutmamız gerekiyor. Bunun için de her ay takip.
durununannesiiiiii gizemka necip fazıl yenişehir hastanesinde endokrin doktoru var cnm CEM ONUR KIRAÇ ben 9 ay boyunca ona gittim benim şeker sıkıntımda vardı sağolsun ben çok memnun kaldım ilaçlarımın dozunu ayarladı hep istersen bir git derim 10 gün önce doğum yaptım . İhmal edilmemesi gerekiyor biliyorsunuzdur
gizemka durununannesiiiiii teşekkür ederim cevabınız için 🙏🏻 Üç haftada bir takip ettiriyorum mutlaka, şuana kadar hep güzel devam etti değerim. Bu ay da yeni geldi kontrol zamanı. Doktor için foruma sorayım dedim. Necip Fazıl çok kalabalıktı ama alternatif olarak aklımda olsun çok teşekkürler. Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah 🙏🏻
gizemka durununannesiiiiii tekrar merhaba ☺️ Sizinle Cem Onur Kıraç I konuşmuştuk. Tiroit için hamilelikte ona gittim memnun kaldım demiştiniz. Hiç boyun ultrasonu oldunuz mu acaba? Boyun ultrasonu olacağım ama sıra verirler mi hemen bilemedim
durununannesiiiiii gizemka rica ederim. randevu alıp gidersen çok rahat çok aşırı yoğunluk yok endokrinde ben hiç sıkıntı yaşamadım geçmiş olsun
llFatma gizemka Benim gebelikte çıktı hastanede dahiliyeye randevu alıyorsun her ay düzenli olarak. Bir Hanfendi dedi ki buraya devamlı niye geliyorsun sağlık ocağında yapıyorlar dedi şoka girmiştim çünkü hem hastane kalabalık oluyor hem de randevu almak işkence. Aile hekimine görüştüm kabul etti. Düzenli olarak orada test yaptırıyorum hastaneden kurtuldum😁🤗
gizemka llFatma Ben nedense sağlık ocağında rahat edemiyorum. Tahlilleri biraz bekletip yapıyorlar sonuçlarda hata olabiliyor, doktor da bir dahiliyeci kadar tiroide hakim olmuyor. Hamilelik olmasa sorun değil ama hamilelikte önemli diye hastaneyi tercih ediyorum. Tabi sizin değerler iyiyse ve memnunsanız sorun yok ama hamilelik devam ediyorsa bence yine hastaneye gidin ☺️
FatmaB58 Belirlenmedi evet troid tanısı konuldu ilaca başladım ve sonrasında hamile kaldım çok şükür 🤲🏼 benimki haşimato troidiymiş
durununannesiiiiii gizemka Meraba ben boyun ultrasonu olmadım cnm çünkü ben uzun yıllardır tiroid hastasıyım önceleri olmuştum ama hamilelikte ultrason olmadım çünkü zaten vardı ve ben ilaç kullanıyordum. sadece düzenli gidip tahlillerimi yaptırıp ona göre ilaç dozumu ayarladı doktor.
gizemka durununannesiiiiii anladımm ben de 6 ayda bir oluyorum aslında nodüllerden dolayı ama özellikle bu ara boynumda boğulur gibi rahatsızlık var, tiroit bezi büyüyor galiba. Ondan ultrason isterse aynı gün verebilir miyim acaba demiştim. Ondan sordum ☺️ Sizde hamilelikte olmadı değil mi böyle bi şikayet
Semaen gizemka şu nodülden bendede var hamilelikte hic baktırmadım biyopside iyi huylu cıkmıştı büyüme oluyor dimi hamilelikde
gizemka Semaen doktor eliyle muayene ederken büyümüş, ama hamilelikte olur o yüzden normal kabul ediyorum demişti. Ama o dönem böyle değildim, şuan sanki boynumu sıkan bir şey var gibi boğulur gibi bi his yapıyor. Konuşurken rahatsız oluyorum ara ara.