rengarenkduduv Uyumsuzzz ayyyyyyy korkutmayın beni nolur ben daha 22 haftalığım çok başındayım size göre😂 Hep böyle kendi işimi kendim yapıcam, misafirler ağırlayacağım, fıldır fıldır olacağım diye düşünüyorum😂
Uyumsuzzz rengarenkduduv korkutmak istemem ama bırak fıldır fıldır olmayı dinlenmek için oturamıyorum bile ağrılarım oluyo 🤷♀️
annesi_ rengarenkduduv He evet canım keşke öyle olsa😂bende öyle düşünüyodum hatta işimi temizliğimi bile yapıyodum ne olduysa 26 haftalığa girdim gireli bi bunalımlar ağlamalar nefes darlığı aman aman hala geçmiş değil mahfoldum resmen yanlız kalamıyorum bişi geldi bana ne oldu bilmiyorum yanlız kalmayı seven biriydim karanlıkta oturmayı seven biriydim herşey alt üst oldu şimdide karın sertleşmesi şişkinlik mahfediyo beni ilk zamanlar ne güzel geçiyormuş hamilelik valla son aylara girince zor çok zor Allah yardım etsin bizlere 🤲🏻🤲🏻
annesi_ rengarenkduduv Valla tadını çıkar canım gerçi herkezin hamileliği kötü geçicek değil yani ama bilemezsin bende ne güzel hamilelik geçiriyorum dedim nazar değdi🤦🏻♀️ bileydim sesimi çıkarmazdım😂😂
Tugceliko19-19 Hatice_ee 40 hafta olmuşsunuz doğum yakın mı da söz mü 🤭her an doğurmak üzeresin bence 😂
Hatice_ee Tugceliko19-19 yakinmidan kastim kendi sancimmlami dogururm gibisinden . Suni sanci vericekler 41 e kadar gelmezse 🤣