DerinMavii yani şöyle bi hafta önce çatı muayenesinde dr kemik basık ama deneriz dedi olmadı sezeryan ihtimali var duruma göre diye.. bende hep çok geçmeden haftası normal doğsun istedim bana sezaryan daha sıkıntı geliyordu 🙊 sonra suyum gelince gittim nişan pazartesi gelmişti ebe direk kemik basık dedi biliyorum dedim 😫 6 saat tam açıklık oldu (3 e doğru epidural takıldı büyük nimeetttt ama sonra ilacımı tekrarlamadılar nabzım düşükmüş birde doğum anında azaltıyorlarmış sıfır sancı olmuyor )yatağımızda ıkınma denedik secde pozisyonunda yapabilirsin kurtarır dediler.. sonrası doğumhaneye geçip doğması 15 dk ama ebelerin ittirmesi ve bebeğin çekilmesi gerekti müdahale kısmının acısı çok başka oldu ebelerin bastırması midem karın kaslarımda ki acı travma gibi.. ben dedim videolarda hiç böyle anlar yoktuuu 😂😂yoksa yapabilen için harika bir duygu ♥️ Hatta sabah 07:00 de doğdu akşam 20:00 gibi eve geçtik kalmadık bile.. Şimdi koynumda uyuyor yine de herşeye değer 🥲 sizler çook kolay kavuşun inşallah gözümde doğum yapmak artık çok daha eşsiz bişi herkesin arkasından ağlarım 🥺