MinikMercimegim Terspektif Canım biz 230 verdik ama muayene ücretleri artmıştı en son kontrole gittiğimizde ona da zam gelmiş olabilir
Asl00 Terspektif canim bizde batmandan yeni geldik tayincj olduk batmanda devlette perinatoloji uzmani var.
Terspektif Asl00 Batman da doktor çok var sanırım canım ama Silopi ye biraz uzak açıkçası gözüm o yolu hiç yemiyor 1,5 yaşında oğlum var bir de hasta valla buraların sağlık hizmetleri işkence resmen
BallyavruM Terspektif kısmet olursa bende 1 hafta sonra silopiye gidecem 🥰 doğumum orda olacak ailem iş nedeni ile orda
Asl00 Terspektif yaaa cok uzuldum canim batman bu anlamda daha iyi ama yolda zor ne diyim insallah cozersin 😔
BallyavruM Terspektif evet ilk doğum olacak ve Silopi’de inşallah 🤭🤭 devlet hastanesine hiç gittin mi canim ? Gittiysen memnun kaldin mi falan
Terspektif minikask35 sağlıkla alın inşallah kucağınıza miniği ☺️ 🙏🏻 Silopi de mi yaşıyorsun sende canım iş mi ?
minikask35 Terspektif geçen geldm lojmana güzelmiş orası ama polis kalamiyomus bu üzdü beni. Bizde 2.caddedeyiz
Terspektif minikask35 eskiden kalıyorlarmış galiba ama artık bizde duymuyoruz hiç polis kaldığını. Dışarda hayat nasıl bizim hayatımız lojmandan ibaret 😆 doğumdan sonra gelirsen beklerim buyur gel kahvemi iç canın sıkıldıkça lojman turu yaparız ☺️
Terspektif BallyavruM devlet hastanesinde kadın doğuma hiç gitmedim maalesef canım çevremde giden kimse de yok. İnşallah memnun kalırsın ya
minikask35 Terspektif valla inan bende anca evdeyim dışarı çıktığım yok zaten sıcaklarda hiç cikilmadi şimdide arada yürüyüş yapıyorum o kadar disarisida kotu 😊 ay inşallah canım bı döneyim sağ salim buraya sende buyur gel 😊
BallyavruM Terspektif peki gittiğin yerin muanesi kaç lira 🤔 orda İsmet bey var belki duymussundur çok iyi diyenler oldu off arada kaldım yaaa
Terspektif BallyavruM İsmet beyi tabelasını gördüm sadece burda tanıdığım herkes Fırat beye gidiyor yani lojmanda kim hamileyse orda diyebilirim. Meuayenesi 100 TL ama doğum yaptırıyor mu bilmiyorum hiç
BallyavruM Terspektif peki yeri nerde 2. Caddeye yakın mi ayyy gece gece sorulara bogdum kusura bakma lutfennnn☹️😢
Terspektif BallyavruM yok Estağfirullah evet 2. Caddede ki artukbeyin tam karşısından gireceksin yeni bir cami yapıldı onun soluna dönüp az bi yürüyeceksin hemen orda canım