supermommm Kızlar 19 haftalık hamileyim bugün akşam yemeginde ciğer yapmıştık 9 10 parça yedim kuşbaşı doğranmış halde Bi sakınca olur mu ya Allah aşkına bebeğime bişey olur mu
Ozen25 supermommm ilk 3 ay yenmemeli diye biliyorum. Ben 30. haftamdayım doktorum bana yememi tavsiye etti. Bebeğin son zamanlarda kilo alması için çok iyi
Nur06sena supermommm Ben hiç esirgemeden bayramda, canım istediğinde, eşimle öylesine yoldan geçerken (😀) hep yedim. Çok şükür 5 günlük bebeğim var hiçbir sorunu yok. Adanalı olunca sakatat yedim hep.
FundaCeylan supermommm benim de haftam aynı ve ben bu zamana kadar bilmiyodum bile yenilmemesi gerektiğini şimdiye kadar her canım çektiğinde yedim yani ayda 1 3 haftada bir falan. Senin açtığın postta öğrendim yenilmemesi gerektiğini. Bugün kontrole gidersen lütfen benim için de sorar mısın rica etsem 🙏bebekte doğum kusuru yada doğum lekesi falan olur mu?
Nnurdan supermommm benimde çok canım istemişti çok az 1 sefer yedim takılma ALLAH ın izniyle birşey olmaz cnm
Parsss supermommm ben daha yenı hamıleyken bılmefen yemıstım sızın şuan kı durumunuzu o kadar ıyı anlıyorum ki :( sımdı 36 haftalıgım Bı kerefen bısey olmaz ınşallah