Oyakubra Kızlar merhaba 13 + 2 haftalığım ve aşırı bulantım oluyor boğazlarım tahriş oldu artık dün doktora gittik kendi doktorum yıllık izinde olduğu için farklı bir doktora gitmek zorunda kaldım oda bana devit 3,zofer bulantı hapı ve Benexol verdi kullanan vaar mı? bebeğe zarar verir mi? korkumdan içemedim :(
KezibanUan Oyakubra canım o hapı banada verdi ama okadar iğrenç kokuyo ki ben 2 tane içebildim sonra hep decavit kullandım değerlerim yükseldi çok unutkanlık olmuştu bende bide sana tavsiyem et ye bol bol
EceAydn Oyakubra ben 21 haftadayım. Yeni kullanmaya başladım B12 ama hapını. Ama bundan önce zofer, D vitamini ve folik asiti beraber kullandım. Hiç sıkıntısını yaşamadım 👌
Oyakubra tgcaty işin sıkıntılı yani ilacı bana tahlil yapmadan yazdı kendi doktorum olmayınca muallakta kaldım
Oyakubra KezibanUan canım ben eti geçtim sadece tost yiyebiliyorum herşey okadar midemi bulandırıyoki yemekle alakam kalmadı artık cıkarmaktan bogazlarım tahriş oldu oluk oluk kan kusmaya başladım hastenelerde serumlarla besleniyorum :(
Yonca88 Oyakubra hamile kalmadan önce kullanmıştım bildiğiniz Şam şeytanı gibi olmuştum uyumuyordum hep bi enerji halindeydim yorgunluk nedir bilmezdim sonra bıraktım zayıflamıştım 😂
KezibanUan Oyakubra ah canım ahh bende 14. Haftaya kadar öyleydim sonra geçti. O yüzden vitaminler düşüyo hala et yiyemiyorum
Yonca88 Oyakubra ben ara ara yoğun işim,toplantılarım olunca kullanıyordum öyle reçetesiz falan verilebiliyor. Sıkıntılı bi hap değil yani 😊