Cansel22 Kızlar 18 haftalık hamileyim 3 4 gündur kalçamin ust tarafından kalcama doğru bi ağrı var sancı şeklinde böyle bişey yaşayan oldumu neyden kaynaklanır
UmutsuzPolyanna Cansel22 aynen 3 gündür resmen topallıyorum akşamdan beri diğer taraf başladı bu seferde bi de gözüm dünden beri öyle seğiriyorki magnezyum eksikliğine bağladım ilk randevuda bunuda diyeceğim
Aysegul9371 Cansel22 ay benimde kalcam çok agriyo ve sağ taraftan yürürken bildiğiniz kırt kırt ses geliyo eşim bile duyuyo bacaklarımda da çok ağrı var zor yuruyorum daha kontrolumede çok var
gulsumm1 Cansel22 17+4 ,aynı şeyi yaşıyorum bende korkmuştum acaba bende mi böyle diye de değilmiş çok kötü 🥺
Cansel22 UmutsuzPolyanna randevum salı günüde hani böyle olup kötü bisey geciren varsa pazartesi gidiyim diycektim randevumu bekliyim o zaman
Cansel22 Aysegul9371 evet gecen gun topallayarak yürüdum bildiğiniz onemsizdir soğuktan falan dedim ama devam ediyo hâlâ salı mutlaka sorucam artık
Aysegul9371 Cansel22 merak ettim bende yazarsanız sevinirim daha var benim doktora gitmeme önemli bseyse hemen gideyim
Cansel22 gulsumm1 gittim bugün doktoruma daha sormadan iltihap var idrar yollarında ağrın olmuyomu dedi tam bende size onu diyicektim dedim iltihaptan kaynakliymis benim canım
Aysegul9371 Cansel22 bende dayanamadım gittim çünkü dünden beri yürüyemiyorum bende bsey çıkmadı ama bir hafta ev işi bile yasak pruluton iğne verdi bir hafta sonra yine kontrol var. Bebek iyi ama ağrının fazla olması da iyi değil dedi
gulsumm1 Cansel22 bende zaten var canım ama bundan kaynaklı bir ağrı olduğunu düşünemedim demek ki ilerlemiş 🥺
Cansel22 gulsumm1 yarin aile hekimime idrar vericem ozele gidiyorumya bide tahlile para vermek istemedim
gulsumm1 Cansel22 yani bence de işte bu kolay kolay geçmiyor hamile olunca da ilaçta içemiyorum bol su iç diyorlar bunun için ama nafile.
Cansel22 gulsumm1 aynen öyle ilk hamileligimde her ay acildeydim ilaclarin etkisi gectimi geri ağrılar geliyodu
Mom726272 Cansel22 bende sağ kalçamdaki ağrı yüzünden topallayarak yürüyordum 2 hafta çektim doktorum bel fıtığın var mı dedi yok dedim ortopediye git demişti geçiyo diye gitmedim düzeldi
Nzr06 Cansel22 19 haftalığım benimde baya var xanım ağrısı 3 haftadır kalça kemiklerim sızlıo yatamıom bile doktorm ağır iş yapma diğer türlü normal dedi bebek büyüdükçe rahim baskı yapio dedi