SerpilEsra Ilkayy emzige hic para verme hemen cnm benden tavsiye benim ogluma kac emzik denedm hicbirini tutmadi emmedi gogus ucuna en yakn avemt dediler onu bile tutmadi boslu bosuna para verdm
Hilal-95 Ilkayy bende aldım 2li ama emzik için eşimle gitmiştim adam kırız geçiriyodu ben baktığımda 90 küsürdü emzik almadı cimri herif🤣 ama ciddi bi pahalılık söz konusu adı var diyemi artık anlamadm iyiside olsun istiyorum ama bakalım şampuan alcaktm mustela kesınlıkde fiyatı düşmüyor tekli alcam artık yada baska alıcam bılemedm
Ilkayy Fadikb tavsiye edeni evet çok arkadaşımdan süt sağma makinası aldım o yüzden aldım başka uymuyor
RumeysaNur34 Daha detaylı bir alışveriş yapmadık ama geçen gün avm ye gittik eşimle biraz kızıma yenidoğan kıyafet tulum battaniye çorap ikili takımlardan aldım oğluma da 5 sweat bir eşofman takımı çorap aldık 960 tuttu fiyatlar ateş pahası resmen 🤦♀️
Ilkayy RumeysaNur34 evet malesef öyle benim doğuma 2 hafta kaldı o yüzden mecbur aldım Allah yardımcımız olsun herşey pahalı.
Ilkayy UmutsuzPolyanna vallah bilmiyorum canım. Nolcak böyle doğuma 2 hafta kaldı eksik bitmiyor herşey pahalı toplu alamıyoruz
Petyynut Hilal-95 şampuan olarak ben de mustela alacaktım ama iki tane çok yakın arkadaşımın bebekleri var kesinlikle fiyat performans ve temiz içerik olarak uni babyi önerdiler inceledim ve uni baby aldım. Öneren bir arkadaşımın bebeği de oldukça alerjik bir vücuda sahip ama şampuanla ilgili hiçbir sorun yaşamadığını kendim de biliyorum. Fiyatı mustelaya göre oldukça uygun
Ilkayy Hilal-95 vallah doğuma 2 hafta kaldı eksik bitmiyor toplu alamıyoruz malesef vallah bana şampuan sağolsun kuzenlerim getirmiş kremleri. Bakım yağları filan set şeklinde sanada neyin eksik derlerse tanıdıklar söyle. Gereksiz şey alcaklarına işine yarayanı alsınlar 😂
Hilal-95 Petyynut tabikide çok uygun uni ben yüzümü yıkıyorum onunla 🤣 mustela altınla yarışıyor valla günah ona verilen parayı dicemde kızarlar bana smdı 🤭🤭🤭🤭🤣🤣
Eligulu Petyynut uni baby nin içeriğinin hiç temiz olduğunu düşünmüyorum mustela gerçekten temiz ve kullananlar çok memnun konak oluşumu vs içinde önemli, ilk etapta evet pahalı ama bayağı gider kullanımı sonra daha ucuz olanı alınır diye düşünüyorum
Delicesareti Hilal-95 mustelaya gelene kadar içeriği temiz daha uygun şampuanlarda var gerçekten araştırınca buluyo insan eskiden mustela mı vardı hepimiz Dalinle büyüdük çok şükür hayattayız😂gerçi ben dalin almadım minoris aldım içeriği temiz fiyatı da aldığımda 50 küsür falandı şimdi kaç olmuş tabi bilmiyorumda
SerpilEsra Parsss hemen pahali ucret verip alma demek istedim once uygun dener tabiki bakiyo tutar alir😅
SerpilEsra Ilkayy bime gelmisti we baby ikili emzik seti 6 tl flan onu aldm inan tutarsa tutar tutmazsa ugrasmicam bu sefer😀
RumeysaNur34 Ilkayy Amin canım bende indirimleri takip edeceğim ona göre alacağım artık en iyisi vakitte varken
Hilal-95 Ilkayy sormasalarda sölüyorm ben bunu alın felan diye bıde toplu alamıyoruz napalım emzik için de almadm beklıcem bakalm bıde istemese Felan belli olmaz 🤣🤣 allah yardım etsin gerçekten ya kücük kücük detaylar ama bütçeyi zorluyormuş cidden ben bıde hala şimdiden ikinci diyorum🤭🤭🤣
Gonul_enes Ilkayy ben 3 bebemede avent kullandim gercekten pahali, ama seninde dedigin gibi ne ucuz ki