Lulikli 34ferdadmrsy_ canım üniversite hastahanesine gidicektim önce doktora muayne olun ondan sonra sıra vericez dediler. E ben de bilecikte yaşıyorum çalışıyorum haftaiçi eskişehire gitme şansım yok sürekli. O yüzden özele randevu aldım 3 kasımda gideceğim inşallah 😅
Melek141120 Ben 20+3 de yaptırdım geç kalmamak gerek bebek büyükçe derisi de gelişiyor görmek zor olabilir
Deletedmom_33 34ferdadmrsy_ Doktorum bana 20-22 arası dedi. Gideceğim doktor 22 de gel dedi net yüz fotoğrafı verecekmiş. Ama 21+1 de haftaya cuma randevumuz
SusamTanecigi 34ferdadmrsy_ ben peritonaloğa yaptırdım 19 22 arası ideal olan demişti 20+3 te yapıldı çok net yüz görüntüleri verdi bize
Ada_kacira 34ferdadmrsy_ şuan 17 haftalığım benim doktorda 20 de dedi canm 20. Haftaya kadar devlette randevu bulamazsam özelde baktırcam bende
cennetomrummm21 34ferdadmrsy_ Ben Başka Şehire Taşındım 1 Haftadır Burdayım Cnm Daha Hastaneye Gitmedim Burda
34ferdadmrsy_ Kubraozd bende 21+3 şuan tam randevu 23+2 de oluyor o yüzden tereddüt ediyoruz canım çok teşekkür ederim 😊
Kara96 34ferdadmrsy_ Ben biraz geç kalmıştım 25.haftada girmiştim detaylıya geciktirmemek daha iyi tabi
Yenianneadayi2208 cennetomrummm21 normalde 18-24 hafta arası ama bazı doktorlar 28e kadar yapıyormuş 🤷 ne kadar sağlıklı bir detaylı ultrason olur ama bilemiyorum
cennetomrummm21 Yenianneadayi2208 Valla Cnm Ben Bulunduqum Yerdeki Özel Hastaneyi Aradım 25 Haftaya Kadar Yapılıyormuş Benim Eşimde 25 Haftada Görevden Geliyo Beraber Gideriz Dedi Tmm Dedim
MerveNur- 34ferdadmrsy_ bugün gideceğiz 24+0 😊 ama benim gideceğim doktor 27ye kadar bakıyormuş zaten
Cimen_1409 34ferdadmrsy_ benim 27 haftalıktı devlette randevu bulamadım özele gittim 40 dk dan fazla baktı bayâ ilgilendi herşeyi söyledi benim birşey sormama bile gerek kalmadı