AlyaEkmen_ 34ferdadmrsy_ 24 haftaya kadar yapılıyor siz randevu bulmaya çalışın haftaniz geçerse bakmazlar 😢
cahillesohbetikestim 34ferdadmrsy_ 22. Haftadan sonra bebeğin derisi kalınlaşmaya başladığı için iç organlarını net görüntüleyemeyiz demişti doktorum bu konuda farklı görüşler var sanırım kimisi de 24 diyor
Gonul_enes 34ferdadmrsy_ 23+1 de yaptirdim 3.cu cocugumun..doktor gec kalmissin demisti daha erken bakmak daha uygun demisti
Yenianneadayi2208 cennetomrummm21 normalde 18-24 hafta arası ama bazı doktorlar 28e kadar yapıyormuş 🤷 ne kadar sağlıklı bir detaylı ultrason olur ama bilemiyorum
Melek3 34ferdadmrsy_ bana 24 haftaya kadar dedi ama ben randevu gucele buldm 24+4 de gidebildm yinede baktılar sorn olmadı acikcasi
cennetomrummm21 34ferdadmrsy_ Ben Başka Şehire Taşındım 1 Haftadır Burdayım Cnm Daha Hastaneye Gitmedim Burda
OOzge25 34ferdadmrsy_ merhaba benim doktorum da en ideali 20.hafta demişti. 20+1 de detaylı ultrasona girmiştim bende
Lulikli 34ferdadmrsy_ ben geçen gün aldım randevu canım tam 21. Haftanın olduğu güne verdi. Hatta ben hafta sonu istedim olmaz bugün geliceksin dedi. Tabi 21-24 arası diyorlar ama bilemiyorum benim aldığım bu şekilde 🤷🏼♀️
aycaanne 34ferdadmrsy_ biz 21.haftada gittik ama yüzünü doğru düzgün göremedik doktorda ‘yüzünü görmek isteyenlere genelde 23-24.haftada gelin diyoruz’ dedi. Yani o zaman da gidiliyormuş bizde geç kalıcaz sandık sanki 21 sonmuş gibi😂