gizzemozturk Aryaser 35 haftalık oldu canım detaylı yaptırmadım fethi bey ben zaten bakıyorum başka bi yere gitmene gerek Yok dedi çok şükür şimdiye kadar da bi sıkıntımız olmadı inşallah şimdiden sonra da olmaz☺️
Aryaser gizzemozturk cok tesekkur ederim aynisini bana da dedi bende gerek duymadim ama simdi etraf aa neden gitmedin gibi cumleler kurunca dertlendim .🙄 Cati muayenen oldu mu acaba doğumun nasil olucak
gizzemozturk Bebegimizibeklerken canım en son sorduğumda 2570 dediler sezeryan da normal da aynı ama epidural istersen +1000 lira daha vermen gerekiyomuş🙄 biraz uçuyo fiyatlar☺️
Zeynpaysimannesi gizzemozturk hayat hastanesinde normal Doğum 500 tl sezeryan 1300 tl dediler , medikal çok abartmış fiyatları
Zeynpaysimannesi Bende fethi beye gittim detaylı ultrasona çok şükür bi sıkıntı çıkmadı , doktordan da çok memnun kaldım ancak bi Doğuma da o kadar para vermek istemediğim için hayat hastanesinde devam ediyorum Cem bey de , yani medikal sırf isminden dolayı dünyanın parasını alıyor TSK indirimi oluyor muayenelerde 20 lira indirim yapmışlardı bize , ama dediğim gibi o kadar para vermek istemediğim için hayatta devam ediyorum , Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah 😊😊
gizzemozturk Zeynpaysimannesi evet aşırı fazla hemde doktorumdan memnunum değiştirmek de istemiyorum ama hastane aşırı derecede paraya çevirmiş herşeyi🤔
gizzemozturk Aryaser yok canım olmadım daha korkuyorum da açıkcası haftaya randevumuz var bakalım neler olacak☺️ En önemlisi bebişlerimizin sağlıklı olması 🤗
Zeynpaysimannesi Aryaser hastanenin binası medikal gibi değil hijyen olarak bi sıkıntı Yok , zaten 1 aya kadar yeni yapılan bir binaya taşınacak , doktor olarakta çok memnunum zaten gittiğim doktor normal Doğum yanlısı bir doktor , memnunum yani
Zeynpaysimannesi deletedmom507 35 haftalık olduk haftaya 36 da gitcem Cem beye o zaman konuşacam Doğumun nasıl olacağı hakkında , sizin belli mi Doğum nasıl olacak
Zeynpaysimannesi gizzemozturk bende fethi beyden memnundum ama dediğiniz gibi herşeyi paraya çevirdikleri için pekte o parayı onlara yedirmek istemedim , tabi kendinizi nerde rahat hissediyorsanız orda doğumunuzu yaparsınız ☺️
Aryaser gizzemozturk malesef pahali gercekten...bu arada ben birsey okudum sizde arastirin isterseniz devlet ozel hastanelerdede dogumumu ucretsiz imkani saglamis yeni cikan kanunmus 1200 liradan fazlasini alamazlarmis
deletedmom507 Zeynpaysimannesi 26.haftaödayım iki hafta sonra muayene olacak gidince ben de soracam çünkü normal istiyorum
gizzemozturk Aryaser kontrolden sonra yazarım demiştim tam 37 haftalıkken gittim kontrole ve doktorum haftaya çatı muayenesi yapacağını söyledi eğer müsaitse normal Doğum kararlaştıracaktık ancak ultrasondan bakınca işler değişti suyum bittiği için aynı gün içinde doğuma alındım canım çok şükür bebişimin durumu iyi ama çok minnak ☺️ Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize de
Aryaser gizzemozturk ben burdaki gittiğimde sorucam kismetse bakalim yazarim burdan gitmeden bakanlığı arayip net bilgi alip oyle sorucam