Runkli Bebegimizibeklerken anadolu hastanesindede detaylı ultrason yok. Bildiğim kadarıyla hiçbir özel hastanede yokmuş. Dru aradım ben bakıyorum gerek duyarsam gönderiyorum dedi. Benim içime sinmedi 21. Haftada önce fırata gittim raporumu aldım öyle kendi druma gittim.
melektb Bebegimizibeklerken yok canim bende anadolu hastanesine gidiyorum doktorum firat uni. Sevk etti ayrintili icin
Bebegimizibeklerken Runkli çok teşekkür ederim.peki ben de ayrintiliya gitmek istiyorum simdiden randevu alsam fırat'a cok mu erken olur ya da 1 ay sonrasina alabilir miyim
Zhrnc Bebegimizibeklerken bence şimdiden al Burçin bey iyi diyorlar ama randevuları hep doluydu bana 1 ay sonraya gün verdikleri için burcine değilde başka birine gitmek zorunda kaldım En iyisi Burçin bey dedi en az 3 doktora sordum çünkü :)
Runkli Bende şeyma hanıma muane oldum. Randevu alırsan baya sonraya veriyolarmış. Sen şimdiden denemeye başla randevulu gitmek istiyorsan.
gizzemozturk Bebegimizibeklerken canım en son sorduğumda 2570 dediler sezeryan da normal da aynı ama epidural istersen +1000 lira daha vermen gerekiyomuş🙄 biraz uçuyo fiyatlar☺️
Kbra48 Ben zeynep hanıma gidiyorum çok memnunum, ayrıntılıyı Fırat Burçin beye yaptrdım, 34 haftalığız:)
gizzemozturk Aryaser 35 haftalık oldu canım detaylı yaptırmadım fethi bey ben zaten bakıyorum başka bi yere gitmene gerek Yok dedi çok şükür şimdiye kadar da bi sıkıntımız olmadı inşallah şimdiden sonra da olmaz☺️