Burcubuket Bende aşırı gaz yaptı ordan bi gariplik oldugunu anladım ki hamilelik testinde cıkmamıstı negatifti kanda cıktı
Aiteh Gulcingezer Gulmom Ebrk Gulcingezer Zeyzeyu19 Duyguiremu Hmdnr Hase_nan 1anne2nefes Bebetonunannesii Dilay_lay Gulcingezer Esmaa1453 Gulmom OOzge25 poyraz_5652_ Ozlem2206 slnacar Durununannesi46 Gulcingezer Gulcingezer Gulcingezer MeyraRana Tugceuzun Edali87 ilydsrn Yasel10 Zuzuuss slnacar Elfkc okwestt Gokcemcelik Lenamiran UmutsuzPolyanna mekutlu12 Ezgii0 muallimehanimmom5 Nurrr- Belizmoms Hzn53 Zeynov Uyumsuzzz aslibiceer ipeknisa ilknurcuk16 Sevgisu06 Ipekbalyanak Rojin1993 Saadettasoren Saadettasoren Durununannesi46 Durununannesi46 Alya_annesi61 Eda_6 Anneolmayolu NurBanu95 hepoyleolurzaten Funda2735 Gulcingezer elif_4804 BerayAzra Burcubuket Sevilay_Demir 1melisa Annesininbalii Serapbingl Masalminik kelebekimm kelebekimm Esrahaliscelik Mom87897 Omay0707 Omay0707 Sevbebek Omay0707 Mrs_Sonmez Gulsah_89 Sellinn OOzge25 Liyuzamom Sametnida Yigits_mom Yasemincee FatmaUnal Durununannesi46 Sevgikaya1525 mom8327 Hzlkaya Kadereymn Seda88 kucukhobby-11 bebisinannesi16 gulsoo Duyguiremu Aslanoyku Kumsalsmom Suzannaz Dryng321 Soeman Kizlar selamun Aleykum kizlar konuyla Alakali degil Ama desteginize ihtiyacim var bebegim 5 aylik o yuzden disarida calisamadigim icin evde kendim tesettur kiyafetler dikicem insta uzerinde satmak icin ama malesef yukselemiyorum bu Azerbaycanli kardeşinizi izleyip destek olurmusunuz riza etsem? https://www.instagram.com/geyimhicab_butik/ cog postda paylasicam eger tekrar tekrar etiketlediklerimi etiketlersem Hakkinizi helal edin
Gulcingezer Ezgii0 zaten kasik Agrisi baya yaniltiyo regl’ mi oluyorm yoksa rahim agrisi mi diye dusunduruyo
Gulcingezer muallimehanimmom5 mide bulantilari cok zordur eminim keske yasamasak ama hormonlar alt uat ediyor vucudu alismasi 3 ile 6 ay suren varmis gercekten🤔
muallimehanimmom5 Gulcingezer mide bulantısı yaşamayanlar o kadar şanslı ki.. yaşam kalitenizi yerlebir ediyor hafta başlayan bulantılarım hiç geçmeden devam ediyor 32. Haftadayım artık geçmesine dair umudum da kalmadı zaten doğum yaklaştı 😂
Gulcingezer Uyumsuzzz ay ne guzel masallah kasik agrisi hissettiriyo kndini gercekten ilk hamileligimde hep batma olurdu sag tarafta bnimde oyle anliyosn
Gulcingezer aslibiceer kusma bi tik ileri evrelerde oluyo senin demekki erken baslamis canim ah ah keske olmasa ama guzel gecse herkesin hamileligi🥰
Gulcingezer muallimehanimmom5 ay kiyamam tuh zor gecti desene olsun kucagina al da ins hepsini unutursun mucize gbi saglikla dogum yap ins canim 🙏🏻🥰🥰
Gulcingezer ipeknisa vay be snra ogrenip o pedi cikarmanin gururunu mutlulugunu tahmin edebiliyorum ne guzel ins darisi bna olsun en yakin zamanda 🙏🏻🥰🥰🥰
Gulcingezer Rojin1993 rahim genislemeye baski yapmaya baslamis demekki sık idrara cikarmis bebis guzel hisler ins darisi bna 🙏🏻🥰
Gulcingezer Saadettasoren dogru haklisin o bariz belirtiler arasinda ama cogu annede hep ileri haftalarda oluyor koku hassasiyeti snde erken baslamis demekki 🥰
Saadettasoren Gulcingezer aynen bende erken basladi ben normal degilim demekki 😂 bende bazilari gibi anormal olabiliyorum .
Gulcingezer Eda_6 ilk gebelikte ayni birebir belirtilerim vardi bnimde bakalim bu defa olursa neler gorucez 🙏🏻
Gulcingezer Anneolmayolu kiyamam sana asiri duygusallik cokmus demekki snra bu duygusallik devam etti mi pki gecti mi 🙈?
Gulcingezer ftmnr_drgt amin amin canim bnimmguzel dileklerin icin cok tesekkur ederm Allah isteyen gerkese tez vakitte verir ins guzel haberler aliriz 🙏🏻🥰♥️
Gulcingezer elif_4804 demekki sureklilik hakimdi sizde belirtilerden hemen anlamissinizdr her gebelik fatkli olunca bazen kestiremiyor insan 🙈🙈🥰